Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Viikonlopun tarjonnassa mm.: Lauantaina Siivouspäivän kirppis Ahmoolla, Viihdekuoron ja Kullervo-kuoron kevätkonsertti ja Liimamäen kauden avajaiset. Sunnuntaina mm. Tanssiopisto Vinhan sekä kansantanssiyhtye Tahdittomien yhteistuotoksena syntynyt konsertti Matkalla Macaoon järjestetään Nyhkälän liikuntasalilla. Galleria Bremerissä aukeaa perjantaina Punaisen Karkkilan vaiheita – näyttely ja galleriassa on esillä myös Sasu Kermanin maalauksia.

25.5.2018

Kirjastogalleria: Annamari Koivuoja pe 25.5. asti 
Annamari Koivuojan taidenäyttely "Tuntemattoman reunalle" on esillä Karkkilan kirjaston Kirjastogalleriassa 8.-25.5..  Kirjastogallerian näyttelyt ovat avoinna kirjaston asiakaspalveluaikoina ma-to klo 13-19 ja pe klo 10-17. Poikkeavat asiakaspalveluajat sekä näyttelyn mahdollisen aukiolon kirjaston omatoimiaikana voi tarkistaa kirjaston kotisivuilta tai asiakaspalvelusta:  Aukioloajat (asiakaspalveluajat ovat kartan alapuolella: "henkilökunta paikalla")  Kirjastogallerian näyttelyt  Karkkilan kaupunginkirjasto Valtatie 26, 03600 Karkkila Tiedustelut p. 044 767 4642

Galleria Framillessa Teemu Järven näyttely Metsäterveiset nähtävillä vielä  ke-la 26.5. asti 
Galleria Framillessa avataan vapun jälkeen Teemu Järven näyttely Metsäterveiset (2.-26.5).  Teemu Järvi on luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija ja muotoilija. Eräaiheiset työt kattavat laajan kirjon taidegrafiikkavedoksia, kirja- ja lehtikuvituksia, käyttöesineitä ja erilaisia konsepteja. Galleria Framillessa nähdään pieni otos Teemun taidegrafiikan töistä, joissa seikkailevat tutut metsän olennot. Näyttelyssä on lisäksi myytävänä julisteita, postikortteja sekä muita Teemu Järven tuotteita kuten Lapuan kankureiden tekstiilejä. Tekstiilejä löytyy laajempi valikoima Sisuste Siivoselta (Takkointie 9, Karkkila) 

Teemun jokainen työ kumpuaa syvästä luontokokemuksesta: Teemu viettää suuren osan vuodesta metsässä ja vesillä. Hän kerää tai pyytää itse kuviensa mallit ja monet työvälineet. Näin syntyy tuotteita, jotka rakentavat sillan kiireisestä urbaanista arjesta ikiaikaiseen, rauhoittavaan luontoon.  Metsäterveiset-näyttelyn tauluissa esiintyvät yksittäiset eläimet Suomen metsistä. Seikkailujen sokkelo, lämmin syli, ravinnon lähde – metsä on eläimilleen niitä kaikkia. Metsä muuttaa muotoaan koko ajan, kun valo ja varjo leikkivät loputonta hippaansa puiden lomassa. Kesällä valo on niskan päällä, talvella varjo. Jostain löytyy aina hämyisen suojainen sopukka, jossa ilves ja metsämyyrä voivat makoilla päivän. Yön pimetessä metsä lähtee liikkeelle.  Metsä elää hetkessä, jokainen päivä on erilainen kuin edelliset. Karhu poimii marjoja kitaansa korpin raakkuessa kelon nokassa, jänis pinkaisee nopeana häivähdyksenä kettua pakoon, kärppä vilahtaa kivenkoloon. Ylös kurottava herkkutatti on aavistuksen korkeampi kuin eilen. 

Teemun taideteokset ja tuotteet syntyvät käsityötä painottavilla menetelmillä ja hän käyttää perinteisiä työskentelytapoja, kuten ruokokynää. Työt keskittyvät kaiken alkulähteeseen eli ihmeellisen monimuotoiseen luontoon, joka köyhtyy huolestuttavaa vauhtia ihmisen toimien seurauksena.  Näyttely on avoinna 2.-26.5. ke-pe klo 10-17 ja la 10-13. (suljettu helatorstaina 10.5.) Tervetuloa näyttelyyn!

Punaisen Karkkilan vaiheita – näyttely aukeaa pe 25.5.
Näyttely Suomen Valimomuseon Galleria Bremerissä, avoinna 25. - 31.5. la-su klo 12 - 15 sekä 1.6. - 29.7. ke-su klo 11 - 17. Pääsymaksu 3 eur tai Museokortilla.

Sasu Kermanin maalauksia nähtävillä pe 25.5. alkaen 
Suomen Valimomuseo, Galleria Bremer, avoinna 25. - 31.5. la-su klo 12 - 15 sekä 1.6. - 29.7. ke-su klo 11 - 17. Pääsymaksu 3 eur tai Museokortilla.

Siivouspäivän kirppis Ahmoolla la 26.5. klo 10 – 15 
Kirpputoritapahtuma Ahmoon työväentalolla (Paunilantie 5) lauantaina klo 10 - 15. Yhden romu on toisen aarre. Kahviota pyörittää Ahmoon talotoimikunta.

Liimamäen Kauden Avajaiset la 26.5. klo 12  ja klo 20
Päivällä klo 12-14 järjestetään yhteistyössä Kuntokärpäsen kanssa jo perinteitäkin saanut suosittu maksullinen LAVIS jumppa / tanssitapahtuma.  Iltatapahtuma alkaa klo 20 ja illan musiikista vastaavat orkesterit Unelmavävyt ja Lumottu Maa Liput portilta 15 €. Mutterissa Pub Pikkupässi A-oikeuksin. K-18. Järjestäjä: Legenda Jamit ry. www.liimamäki.fi

Viihdekuoron ja Kullervo-kuoron kevätkonsertti la 26.5. klo 18 
Karkkilan Viihdekuoron ja Kullervo-kuoron yhteinen kevätkonsertti Karkkilan Työväentalolla (Vihdintie 2) lauantaina 26.5. kello 18. Kuoroja johtaa kuorojen taiteellinen johtaja Heikki Valpola.

Matkalla Macaoon -konsertti su 27.5. klo 16.30 
Matkalla Macaoon -konsertti Nyhkälän koulun liikuntasalilla. Tanssiopisto Vinhan ja kansantanssiyhtye Tahdittomat -ryhmän yhteinen kokoonpano järjestää konsertin, jossa on tanssitaan muun muassa kesän  Kiinan Macaon festivaalimatkan ohjelmistoa. Liput 15 / 10 euroa, ostettavissa ennakkoon mm. Aito Kullasta.  Lisää tietoa konsertista http://www.vinha.net/

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi