Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Hyviä Uutisia Karkkilasta ja työväenopiston opinto-ohjelma ovat jakelussa tällä viikolla kotitalouksiin ja yrityksiin

7.8.2018

Haluatko lukea Karkkilan tuoreimmat hyvät uutiset?

Hyviä Uutisia Karkkilasta, 40-sivuinen Karkkilan kaupungin asiakaslehti jaetaan Karkkilan alueella kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 32 eli keskiviikkona 8.8. Samassa jakelussa on mukana Karkkilan työväenopiston opinto-ohjelma. Ota siis molemmat lehdet talteen!Työväenopiston uusi opinto-ohjelma on jaossa


Työväenopiston uusi syyslukukausi käynnistyy 3.9., ja ilmoittautuminen alkaa torstaina 16.8. klo 12. Opinto-ohjelmakin on jakelussa 8.8. Siitä löydät kurssien tarkemmat esittelyt ja ilmoittautumisohjeet.

Hyviä Uutisia -lehti esittelee Karkkilaa uuden kaupunkistrategian näkökulmien kautta

Hyviä Uutisia Karkkilasta -lehdessä kerromme tällä kertaa Karkkilan asioista uuden strategian neljän näkökulman kautta. Niitä ovat hyvinvointi, elinvoima, asuminen ja osallisuus.

Mistä aiheista tämän vuoden lehdessä kerrotaan?

Vuoden 2018 lehden asumisen jutuissa löytyy artikkeli kolmen sukupolven pihasta, ja teknisen lautakunnan puheenjohtajan haastattelu tuo esille kaupungin kaavoitushankkeita. Lehdessä on jutut myös karkkilalaistuvan helsinkiläispariskunnan miniomakotitalohankkeesta sekä haja-asutusalueen omakotiasukkaan jätevesiratkaisuista. 

Lehden hyvinvointiosassa esitellään Sola-Salia, Huu aa juu -kielihanketta sekä siirtymistä Haukkamäen esikoulusta samassa pihapiirissä olevaan Haukkamäen kouluun. Myös kaupungin nuorisotoimen palveluista sekä lentopallon ja koripallon harrastamismahdollisuuksista on lehdessä jutut.

Osallisuudesta Karkkilassa on artikkelit Karkkilan musiikkikoulun uusista tuulista, ja aiheina ovat myös @somethingaboutkarkkila ja elämyspolkutoiminta. Lisäksi lehdessä esitellään yksi karkkilalainen elokuvaohjaajapariskunta sekä pappilan yhteinen puutarha.

Elinvoimaosassa on juttuja mm. osaavan työvoiman hankinnasta rekrytointikoulutuksen kautta, Karkkilan juhlamessuista, retkipyöräilystä Karkkilan vaihtelevissa maastoissa sekä Karkkilassa pian 200 vuotta toimineesta valimosta.

Matkailijan näkökulmakin on otettu huomioon. Lehdessä kerromme karkkilalaisen koristevaluperinteen rautaisista tuliaisista sekä esitelemme kaupungin turisti-infopisteenä toimivaa Käsityökahvilaa, joka on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8 - 15 sekä lauantaisin klo 9 - 13.

Loppuvuoden mielenkiintoiset tapahtumat löydät lehden viimeiseltä aukeamalta tapahtumakalenterista.

Lehti ja opinto-ohjelma ovat jakelussa viikolla 32. Ota talteen!

Lehti ja opinto-ohjelma ovat jakelussa 8.8. Lehden voi noutaa myös kaupungintalon esitetelineistä, palvelupiste Serveristä ja kirjastosta sekä kaupungin turisti-infopisteestä Käsityökahvilasta (Huhdintie 10-12). 

Hyviä Uutisia Karkkilasta –lehden sekä Karkkilan työväenopiston opinto-ohjelman sähköiset versiot julkaistaan ovat luettavissa yllä olevista linkeistä tai etusivulla julkaistavista bannereista.

Tervetuloa hyvien uutisten pariin!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi