Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Haetko töitä? Työnhakuperjantai-tapahtumat jatkuvat Karkkilassa 30.11. asti, tapahtuma on avoin kaikille yli 30-vuotiaille työnhakijoille.

20.9.2018

Karkkilan kaupungin ja Luksian järjestämä ESR-projekti DuuniAgentti tarjoaa uudenlaisen työllistymiseen tähtäävän toiminnan aikuisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. Työnhakuperjantait on tarkoitettu aikuisille yli 30-vuotiaile työnhakijoille.

Työnhakuperjantait käynnistyivät Karkkilassa 31.8. ja toiminta jatkuu joka perjantai klo 8.30 - 12.30 kolmen kuukauden ajan aina 30.11.2018 asti. Tapahtumapaikkana Karkkilan kaupungintalolla on kokoushuone Viilari, Valtatie 26 B. Tapahtumapaikan mahdollisista muutoksista ilmoitetaan erikseen.

Valmennukseen osallistuville on tarjolla aamukahvi ja lounas. Osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua joihinkin lyhytkorttikoulutuksiin, kuten esimerkiksi työturvallisuuskorttikoulutus. Toimintaan voi hypätä mukaan myös aloituspäivän jälkeen.

Työnhakuperjantait tarjoavat tukea ja ohjausta työnhakuun, opiskeluun tai oman yrityksen perustamiseen. Valmennuspäivien sisällöissä on myös tietoa kaupungin omista palveluista sekä hyvinvointia eri tavoin toteutettuna. Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöidään myös kiinnostavia yritysvierailuja.

Työnhakuperjantai-ryhmässä saat vertaistukea ihmisiltä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Kohtaamisten kautta voi muodostua myös työ- ja ystävyyssuhteita. Lähtökohtana on, että valmennukseen osallistuva oppii tunnistamaan oman osaamisensa, tuoda sitä esille ja miettiä mitkä tekijät voivat edistää omaa työnhakua. Vaikka ryhmässä toimitaan, niin jokaisen tavoite työllistymisen suhteen on yksilöllinen.

Työnhakuperjantai-valmennuspäivissä hyödynnetään DuuniAgentti-projektin sisältöjä ja kokemuksia sekä Karkkilan kaupungin verkostoja ja alueellista osaamista. Yhteistyössä on hienoa päästä kehittämään uutta toimintamallia. Tavoitteena on myös saada yritykset yhteistyöhön, koska projektin kautta voi löytyä ammattilainen tai yhteistyökumppani, jota yrityksessä tarvitaan.

Työnhakuperjantaista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori Päivi Lipasti ja DuuniAgentti ESR-projektista Terhi Matikainen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset:
Päivi Lipasti, Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori p. 044 4675 480
paivi.lipasti@karkkila.fi

Lisätiedot: DuuniAgentti ESR-projekti, Terhi Matikainen p. 044 335 6292.
www.duuniagentti.fi

 

   


Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi