Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Tarvitsetko opastusta työnhaussa? Karkkilan työnhakuperjantait käynnistyvät 25.1. klo 9-15, Karkkilan kaupungin ja DuuniAgentti -palvelun yhteistyönä!

14.1.2019

Tervetuloa mukaan Karkkilan työnhakuperjantaiden ryhmään!

Karkkilan kaupunki ja Luksian DuuniAgentti -palvelu järjestävät Karkkilassa toistamiseen suositun Työnhakuperjantait-valmennuksen. Ryhmämuotoinen valmennus tarjoaa tukea ja ohjausta työnhakuun, opiskeluun tai haaveena olevaan yrittäjyyteen. Valmennuspäivien aikana saa myös tietoa kaupungin palveluista ja keskeisistä toimijoista sekä oman hyvinvoinnin lisäämisestä.

Työnhakuperjantait on tarkoitettu aikuisille yli 30-vuotiaille työnhakijoille. Aloituspäivä on  25.1.2019 klo 9.00. Kokoontumispaikkana Karkkilan kaupungintalolla on kokoushuone Viilari, Valtatie 26 B.

Ohjelma
Valmennuspäiviä on kaikkiaan yhdeksän (viikko 8, 22.2. ei lähipäivää) ja päivien pituus klo 9-15. Kaupunki tarjoaa osallistujille aamukahvin ja lounaan. Iltapäivisin teemme yhdessä retkiä yrityksiin ja muihin kohteisiin.

Karkkilan työnhakuperjantai-ryhmässä saa apua työllistymiseen kaupungin työllisyyskoordinaattorilta ja Luksian asiantuntijalta sekä vertaistukea samassa ryhmässä olevilta. Lähtökohtana on, että osallistujat oppivat lisää omasta osaamisestaan ja vahvuuksistaan. Ryhmävalmennuksen lisäksi yksilöohjaus tukee jokaisen omia tavoitteita.

Viimeinen työnhakuperjantai pidetään 29.3. Valmennuksen aikana on mahdollisuus suorittaa lyhytkorttikoulutuksia esim. hygieniapassi tai työturvallisuuskortti.
Työnhakuperjantaista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori Päivi Lipasti ja DuuniAgentti -palvelusta Teija Holappa.


Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Teija Holappa p. 044 335 6066 tai Matti Pihlajamaa p. 050 337 3705,

etunimi.sukunimi@luksia.fi

www.duuniagentti.fi

 

 


 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi