Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kamppailu-urheilulajien harrastajille väliaikaiset tilat Högforsin liikuntasalista

7.6.2017

Vapaa-aikalautakunta päätti tiistaina 6.6.2017, että kamppailu-urheilulajien käyttöön osoitetaan Högforsin liikuntasalin tilat vähintään vuoden 2017 loppuun. Tätä tilapäisratkaisua varaudutaan jatkamaan enintään kesäkuun 2018 loppuun asti. Muutto Högforsin liikuntasaliin tapahtuu heinäkuun aikana.

Tähän ratkaisuun päädyttiin, koska kamppailulajeille aiemmin osoitetut väliaikaistilat ns. oppimiskeskuksesta, kaupungintalon alakerrasta todettiin sopimattomiksi ja vaarallisiksi.

Högforsin liikuntasali jaetaan kolmeen alueeseen; molski, tatami ja nyrkkeily. Syksyn 2017 aikana selvitetään ja valmistellaan pysyvät tilat sekä niihin siirtymisen aikataulu.

Högforsin liikuntasalin vuorot kaudelle 2017 - 2018 haettavissa 21.6.2017 mennessä

Högforsin liikuntasalin kaikki salivuorot kaudelle 2017 - 2018 ovat haettavissa keskiviikkoon 21.6.2017 mennessä. Kausi alkaa 1.8.2017. Tiloista maksetaan liikuntapalvelujen hinnaston mukainen kausivuokra. Koko salin kausivuokra on 120 €/tunti ja yhden alueen kausivuokra on 40 €/tunti.

Högforsin liikuntasalin muu käyttö

Päiväkoti voi käyttää tiloja päiväaikaan, mutta henkilökunta joutuu suunnittelemaan tavanomaisesta toiminnasta poikkeavia ja vaihtoehtoisia liikuntahetkiä. Päiväkodin tarvitessa tilat joulujuhlien, kevätjuhlien tai tapahtumien järjestämiseen on kamppailulajien alustat siirrettävä siksi ajaksi pois tilasta. Alustojen siirron hoitavat kamppailulajien harrastajat.

Tilassa voidaan järjestää myös muuta kuin kamppailulajien toimintaa, esim. työväenopiston kursseja, (jooga, voimistelu tms.).

Nykyisille Högforsin salin ilta- ja viikonloppukäyttäjille liikuntavuoroja muista saleista

Päätöksen myötä Högforsin salin iltakäyttäjille jaetaan uudet vuorot kaupungin muista sisäliikuntapaikoista. Tämä merkitsee sitä, että joudutaan vähentämään kunkin toimijan salivuorojen määrää, lyhentämään salivuorojen kestoa sekä tarvittaessa pidentämään salivuorojen aikoja myöhempään iltaan.

Lisätiedot

Sivistysjohtaja Arto Jormalainen arto.jormalainen@karkkila.fi tai 050 5446 489 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi