Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan somereportterit aloittivat – Tervetuloa seuraamaan juhlavuoden pöhinää kotikaupungissamme!

7.3.2017

Karkkilan somereportteriryhmä aloitti toimintansa yhteisellä koulutuksella torstaina 2.3. Ryhmän aloituskokoonpanoon valikoitui 8 innokasta somettajaa: Jaska Halttunen, Helmiina Huusko, Katriina Kajasniemi, Marko Kulmala, Margit Lumia, Salla Salo ja Karkkilan kaupungin edustajina Nina Saikanmäki ja Milla Malmberg.

– Karkkilassa järjestetään tänä vuonna yli sata Suomi 100 vuotta -juhlavuoden tapahtumaa. Somereportterit kiertävät näitä tapahtumia ja nostavat niistä parhaita paloja somekanaviimme, kertoo Karkkilan kaupungin tiedotussihteeri Nina Saikanmäki.

Lisäksi somereportterit tuottavat monipuolisesti muutakin somesisältöä karkkilalaisesta elämänmenosta.

– Karkkila on aktiivisten ihmisten kaupunki ja haluamme saada somekanaviimme virallisen tiedottamisen lisäksi karkkilalaisten itsensä näköistä sisältöä: kuvia ja tarinoita arjesta ja juhlasta kotikaupungissamme.

Somereporttereiden postauksia voi seurata Instagramissa osoitteessa @meidankaikkienkarkkila. Ryhmän kokoonpano voi vaihdella hieman vuoden mittaan ja uusiakin jäseniä otetaan aina välillä mukaan. Eli jos kiinnostut, voit laittaa viestiä osoitteeseen
tyovaenopisto@karkkila.fi

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi