Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan terveysaseman remontin toinen vaihe aiheuttaa muutoksia palveluissa

25.4.2017

Karkkilan terveysaseman remontin toinen vaihe on käynnistynyt. Hammashoidon, hoitotarvikepalvelun, laboratorion, röntgenin sekä kiireellisen ja kiireettömän vastaanoton tilat ovat siirtyneet väistötiloihin.

Vastaanotto-, hammashoito ja hoitotarvikepalvelut sekä laboratorio uusissa tiloissa

Päiväaikainen kiireellinen ja kiireetön vastaanotto toimii väistötiloissa rakennuksen alakerrassa ja sisäänkäynti on D-ovesta.

Hoitotarvikepalvelun sekä laboratorion uusiin tiloihin sisäänkäynti on B-ovesta. Myös hammashoitola aloittaa näissä tiloissa vapun jälkeen.

Karkkilan hammashoitolaa ei saatu avattua suunnitellusti vielä viikolla 17. Ajan varanneisiin potilaisiin ollaan yhteydessä hammashoitolasta. Kiireellistä ensiapua tarvitsevat hoidetaan Vihdissä. Pahoittelemme!

Karkkilan röntgen suljettuna remontin valmistumiseen saakka

Röntgen on suljettuna Karkkilassa 10.4.2017 alkaen remontin loppuun saakka. HUS Kuvantamisen muut toimipisteet ovat käytössä. Lähimmät toimipisteet ovat Lohjan sairaalan röntgen (avoinna ma-pe klo 08.00-15.30) ja Vihdin röntgen Nummelassa (avoinna ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 8.00-14.00).

Opastus ja paikoitus remontin ajan

Väistötiloihin on opasteet kulkutien varrella.

Paikoitustilat ovat työmaa-alueen vuoksi rajalliset. Vastaanottotilojen läheisyydessä on jonkin verran paikoitustilaa, auton voi pysäköidä myös Huhdintien varteen.

Lisätiedot

Tarvittaessa lisätietoja saa Karviaisen puhelinvaihteesta, 09 4258 2000 ja www.karviainen.fi 

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi