Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kevään kirjauutuuksia lainattavissa ja poistokirjoja ostettavissa kirjastosta!

5.2.2015

Poistokirjamyyntiä Karkkilan kirjastossa

Karkkilan kirjastossa on alkuvuodesta tehty tilaa kevään uutuusaineistolle. Poistomyyntihuoneessa onkin nyt runsaasti valikoimaa. Tarjolla on aikuisten romaaneja ja tietokirjoja sekä aikakauslehtien vuosikertoja ja jonkin verran lasten- ja nuortenkirjoja.

Poistokirjat maksavat 1 €/kpl ja aikakausilehtiniput pääsääntöisesti 2 €/kpl. Maksuna käy käteismaksu.

Kevään uutuuskirjat

Kirjastoon saapuu viikoittain kevään kirjasatoa. Lasten ja nuorten osastolle on tullut viimeisen 3 kuukauden aikana n. 160 eri uutuusteosta ja aikuisten osastolle lähes 250. Lukuihin sisältyvät kirjat ja AV-aineisto.

Vuosi 2015 on Kirjan vuosi

Kirjan vuosi -hanketta koordinoi Kirjan vuosi ry ja Kirjan vuoden tarkoituksena on nostaa kirjat esiin ilon ja elämysten lähteenä. Kirjan vuosi ry:n mukaan kirja tarjoaa virkistystä, apua, tietoa, neuvoa, ajankulua, seuraa, elämyksiä, tunteita, mielenhuoltoa, vertaistukea, lepoa, rauhaa ja energiaa. Se rakentaa ja ylläpitää suomalaista kulttuuria ja suomen kieltä.

Karkkilan kirjastossa on monipuolinen kirjakokoelma, josta voi lainata luettavaa kirjojen tarjoamiin elämyksiin ja lukijan omiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Kirjasto on avoinna ma-to 9-19 (itsepalvelu 9-13), pe 9-16 (itsepalvelu 9-10) ja la 10-14.


Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi