Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kiinnostaako matkailuyrittäjyys, matkailupalvelujen kehittäminen tai matkailupalvelujen tuottaminen yhdistyksen voimin? Matkailun kehittämisilta ma 30.10. klo 17 Patakorvessa

4.10.2017

Kutsu

Tervetuloa Karkkilan matkailuverkoston ja matkailun kehittämishankkeiden suunnittelukokoukseen maanantaina 30.10.2017 klo 17-19. 
Paikkana Patakorpi, Antiaistentie 1149.

Lähdetään yhdessä suunnittelemaan Karkkilan matkailupalveluiden kehittämistoimia.
Tilaisuudessa ideoidaan mm. yhdessä toteutettavia yritysryhmä- ja muita kehittämishankkeita.

Tukea yritystoiminnan kehittämiseen Uusimaaseutu-hankerahoituksesta
Uusimaaseutu - yritysryhmähankkeille on mahdollista saada 75 % tukirahaa. Loppurahoitus on yrityskohtaista rahaa, joka jaetaan ryhmähankkeessa erikseen sovittavin perustein ja kustannusten mukaan yritysten kesken.

Uusimaaseutu - yritysryhmähankkeita rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus. Uusimaaseutu - ryhmähankkeiden suunnitteluun saa apua paikalliselta leader-toimijalta Ykkösakseli ry:stä, Pro Agrialta sekä Uudenmaan Yrittäjät ry:ltä. Yritysryhmähankkeet eivät sovi yhdistystoiminnan hankkeiksi.

Yritysryhmähankkeessa voi yritysten lisäksi olla ulkopuolinen hankekoordinaattori, hakija ja hankkeen hallinnoija, joka hoitaa mm.  hankkeen laskutuksen tulot – menot hankkeen ollessa käynnissä, hoitaa kilpailutuksen hankkeeseen ostettavista koulutus-, markkinointi- ja kehittämispalveluista, palkkaa tarvittaessa erikseen asiantuntijatehtäviin hankekoordinaattorin.

Uusimaaseutu-hankkeiden yritykset voivat myös sopia ja järjestää itse hankkeen koordinoinnin, hakemisen, toteuttamiseen liittyvän suunnittelun ja hallinnoinnin. Matkailuhankkeessa jokainen yritys voi itse päättää minkä tyyppistä koulutusta, markkinointitoimenpiteitä ja muuta kehittämispalvelua yritys tarvitsee ja lisätä ne hankesuunnitelmaan.

Hankkeen kustannukset jaetaan yritysten koulutus- ja kehittämistarpeiden mukaan. Yritys voi halutessaan osallistua vain osaan hankkeen toimenpiteistä. Hankkeessa voi olla myös yhteisiä täsmäkoulutustilaisuuksia, joihin voi osallistua laajempikin yritysryhmä ja myös yhdistykset.

Hankkeen hakija hoitaa hankehakemuksen tekemisen ja lähettämisen ELY-keskukselle, hankehallinnon, kirjanpidon, raportoinnin, maksatushakemukset, palkkaukset, hankinnat, kilpailutuksen. Hankesuunnitteluun saa tukea ja neuvoja Pro Agriasta ja Ykkösakseli ry:stä

Yhdistyksille ja yrityksille on tarjolla  myös muita kehittämis- ja investointihankemuotoja Ykkösakseli ry:n kautta,www.ykkosakseli.fi. Yhdistyksille sopivista hankemuodoista saa lisätietoa myös 30.10. matkailun kehittämistilaisuudessa.

Ilmoittaudu 30.10. tilaisuuteen ke 25.10. mennessä oheisen linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös ilmoittaa mitkä matkailupalvelujen osa-alueet sinua kiinnostavat ja mistä matkailuun liittyvistä kehittämisasioista haluaisit lisätietoja. Kyselyn linkki on avoinna 30.10. asti.

Ilmoittautumissivulle ja kyselyyn pääset tästä  

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi