Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kirjaston satutunnit ja lukupiiri alkavat syyskuussa

25.8.2017

Satutunnit alkavat Karkkilan kirjastossa

Syyskauden satutunnit käynnistyvät Karkkilan kaupunginkirjastossa perjantaina 8.9.2017 klo 10.15-11. Satutunnit jatkuvat samaan aikaan joka perjantai 15.12. saakka. Satuja lukevat MLL:n satutädit.

Lähinnä alle kouluikäisille koti- tai perhepäivähoidossa oleville lapsille suunnatut satutunnit keräävät vuodesta toiseen innokkaita satujen kuulijoita kirjaston kerhohuoneeseen. Sadut ovatkin tutkitusti hyväksi lapselle: ne ruokkivat mielikuvitusta ja kasvattavat empatiaa ja muita sosiaalisia taitoja. Satujen kuunteleminen myös rentouttaa, kasvattaa sanavarastoa ja parantaa keskittymiskykyä. Kirjastolla pidettävät satutunnit tuovat lisäksi vaihtelua lasten arkipäivään, ja samalla voi tavata myös muita lapsia vanhempineen. Satutunnit ovat maksuttomia ja niillä voi käydä joka viikko tai vain silloin tällöin. Satutunnille tulevat lapset saavat muistoksi värikkään satupassin, johon saa jokaisella osallistumiskerralla tarran.


Lukupiiri pyörähtää käyntiin 14.9. klo 17.30

Karkkilan kaupunginkirjaston lukupiiri kokoontuu kerran kuussa loppuvuoden ajan. Torstaina 14.9. klo 17.30 lukupiirissä keskustellaan Elina Hirvosen romaanista ”Kun aika loppuu”. 19.10. sukelletaan suomalaisen miehen sielunmaisemaan Kari Hotakaisen ”Juoksuhaudantie”-romaanin kautta, 23.11. vuorossa on Maarit Verrosen novellikokoelma ”Normaalia elämää”, ja lukupiiri päättyy 15.12. Mika Waltarin ”Neljä päivänlaskua” -pienoisromaanin merkeissä.
Lukupiiriä vetää Anna Kytömäki. Kirjan lukeminen ei ole edellytys osallistumiselle. Lukupiirikirjoja voi lainata kirjaston asiakaspalvelutiskiltä hakukoneen vierestä, ja Waltaria lukuun ottamatta syksyn lukupiirikirjat ovat luettavissa myös e-kirjoina Ylen 101 kirjaa -valikoimassa: https://yle.fi/aihe/kirjojen-suomi/101-kirjaa
Tervetuloa mukaan yhteen tai useampaan lukupiiritapaamiseen!

 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi