Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkila mukaan Kaikukortti-toimintaan! Kutsut työpajaan nyt lähteneet yhdistystoimijoille

18.10.2017

Toiminnan tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja edistää karkkilalaisten kulttuuripalvelujen saavutettavuutta ja yhdenvertaisuuttaKaikukortti on pahvinen kortti, jota sosiaali- ja terveysalan toimijat jakavat omille asiakkailleen. Sillä voi hankkia maksuttomia pääsylippuja kulttuuripalveluihin. 

Karkkilan kaupunki on päättänyt aloittaa kortin jakelun vuonna 2018. Aikaisemmin Kaikukortti on käytössä Espoossa ja Kainuussa. 

Kutsut 1.11 Kaikukorttityöpajaan ovat nyt lähteneet karkkilalaisille kulttuuriyhdistystoimijoille. Työpajassa pohdimme Kaikukortti-toimintaa Karkkilassa ja kuulemme Espoon ja Kainuun maakunnan Kaikukortti-kuulumisia. Tilaisuuden järjestää Karkkilan kaupunki yhteistyössä perusturvakuntayhtymä Karviaisen kanssa.

Kaikukorttitoiminta hyödyttää mukaan lähteneitä kultuuriyhdistystoimijoita monella tavalla, mm. edistämällä yhdistyksen toiminnan saavutettavuutta, lisäämällä tunnettuutta, tuomalla toimintaan uusia yleisöjä ja kasvattamalla esitysten ja toiminnan täyttöastetta. Kuulostaako kiinnostavalle? Tervetuloa mukaan juttelemaan aiheesta. 

Oletko yhdistystoimija ja kiinnostunut tulemaan mukaan, mutta et ole saanut kutsua? Laita viestiä osoitteeseen anne.kettunen@karkkila.fi. 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi