Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan yhdistysrinki – ryhmä nyt Facebookissa

26.10.2017

Karkkilan yhdistysrinki on Karkkilan seudulla toimivien yhdistysten ryhmä Facebookissa, joka on tarkoitettu vapaamuotoiseksi tiedotus- ja verkostoitumiskanavaksi. Ryhmän avulla yhdistykset voivat kehittää yhteisiä hankkeita, keskustella, tiedottaa toiminnastaan ja suunnitteilla olevista tapahtumista ja avoinna olevista apurahoista toisillensa. Ryhmä on tarkoitettu Karkkilan seudun yhdistysten hallitusjäsenille.

Tarve ryhmälle tuli esille järjestöjen ja vapaa-aikatoimen palauteillassa Nuorisotila Kitassa 28.9, jossa toivottiin foorumia, jonka avulla yhdistysten välistä yhteistyötä ja viestintää voitaisiin parantaa, verkostoitumista edistää ja jakaa tietoa hankerahoituksista.

------------

Oletko yhdistyksen hallituslainen ja haluat mukaan? Ryhmään liittyminen onnistuu seuraavilla tavoilla:

          1.) Löydät ryhmän Facebookissa hakemalla hakukentässä ”Karkkilan yhdistysrinki”. Liity ryhmään.
2.) Jos tämä ei jostain syystä onnistu, voit myös pyytää tarkempia ohjeita tai liittymistä sähköpostitse Anne Kettuselta (anne.kettunen@karkkila.fi). Laita viestiin linkki Facebook – käyttäjätilillesi.

Ryhmään liityttäessä kysytään 3 kysymystä: Yhdistyksen nimi, Y-tunnus tai rekisterinumero ja asema yhdistyksen hallituksessa. Näiden kysymysten tarkoituksena on vain varmistaa, että ryhmään liittyy vain yhdistysten hallituslaisia. Yhdistykset tiedottavat ryhmän toiminnasta tarvittaessa jäsenilleen.

Kysyttävää? Laita viestiä anne.kettunen@karkkila.fi tai soita 044 467 5452

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi