Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Laskiaisviikonlopun tarjontaa: Hiihtokoulu jatkuu ja Pyhäjärven Vattolan uimarannalla vietetään Laskiaisriehaa, hiihtomaja palvelee ja myös Pahajärvi, Pyhäjärvi, Karkkila -näyttely nähtävillä vielä Galleria Bremerissä

9.2.2018

Pahajärvi, Pyhäjärvi, Karkkila -näyttely nähtävillä lauantaisin ja sunnuntaisin Suomen Valimomuseossa
Pahajärvi, Pyhäjärvi, Karkkila - näyttely Pyhäjärven ja Karkkilan historiasta ja nykypäivästä. Suomen Valimomuseo, Galleria Bremer (Tehtaanpuisto, Bremerintie 10). Avoinna 18.2.2018 asti la-su klo 12 - 15 sekä sopimuksen mukaan. Pääsymaksu 3 eur tai Museokortilla.

Hiihtokoulu lauantaina 10.2. klo 14 – 15.30
Vattolan pellon laduilla treenataan edelleen perinteistä hiihtoa. Mukaan voi vielä tulla, vaikka ei olisi ollut ensimmäisellä kerralla viime viikolla.

Toivikkeen majalla kahvio palvelee laskiaissunnuntaina
Karkkilan Urheilijoiden Koripallon Mikro-ja Minitytöt vanhempiensa kanssa pitävät Toivikkeen majalla kahviota kaikille hiihtäjille sunnuntaina 11.2 klo10-14. Kahviosta saa kaakaota, kahvia, laskiaispullaa ja grillimakkaraa. Säävaraus. Tervetuloa!!

Laskiaisrieha sunnuntaina 11.2. klo 11 – 13
Laskiaisrieha järjestetään yhteistyössä Karkkilan Nuorisoseuran, MLL Karkkilan, kaupungin, seurakunnan, Tuorilan VPK:n ja Nyhkälän 6b:n toimesta. Mukana myös Lape-hanke.
Tarjolla laskiaisperinteitä Pyhäjärven Vattolan uimarannalla. Mm. mäenlaskua, napakelkkailua, ohjattuja yhteisleikkejä, VPK:n ohjelmaa, hevonen ja reki. Puffetista hernekeittoa (myydään myös mukaan) sekä mehua ja laskiaispullia. Tervetuloa!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi