Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Nuorten ilmoittautuminen Kesätyöseteli-arvontaan on alkanut

9.2.2018

Karkkilan kaupunki jakaa 30 Kesätyöseteliä 16 -19-vuotiaille, vuosina 1999-2002 -syntyneille nuorille karkkilalaisille. Nuori voi saada yhden Kesätyösetelin. Kesätyöseteleistä 15 on tarkoitettu karkkilalaisten yritysten/yhdistysten kesätyöpaikkojen hakuun. Kesätyönantajaksi ilmoittautuneet yritykset ja yhdistykset näet tästä linkistä: http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Nuorten-kesatyosetelityopaikat.  Karkkilan kaupungin yksiköiden kesätyöpaikkoihin on varattu 15 Kesätyöseteliä ja lista niistä paikoista löytyy ilmoittautumislomakkeelta.

Kesätyösetelit ovat haettavissa 23.2.2018 saakka.

Lisäksi Kesätyöseteleistä 10 on varattu suoraan karkkilalaisten yritysten/yhdistysten käyttöön ja yritykset/yhdistykset voivat palkata kohderyhmään kuuluvan nuoren (16 – 19-vuotias, karkkilalainen) suoraan, ilman arvontamenettelyä.
Kesätyöseteli on Karkkilan kaupungin maksama tuki karkkilalaisille yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille sekä Karkkilan kaupungin yksiköille, jotka palkkaavat tiettyjen ehtojen mukaan nuoren kesätöihin kaudelle 2018.

Kesätyösetelin arvo on 350 euroa.

Yksi yritys tai yhdistys voi työllistää Kesätyöseteleillä enintään kolme nuorta, kaupungin yksiköt voivat työllistää Kesätyöseteleillä enintään viisi nuorta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä:

http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Ilmoittautuminen-nuorten-Kesatyoseteli-arvontaan

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi