Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Nyhkälänharjun lähiliikunta-alueen purku- ja maanrakennustyöt ovat käynnistyneet

25.10.2018

Nyhkälänharjun lähiliikunta-alueen rakennustyöt käynnistyvät kentän vanhojen rakenteiden purkutyöllä. Työ etenee sen jälkeen kentän pinnan madaltamisella. Purkutyöt ja kentän pinnan madaltamisen suorittaa ja siitä vastaa pääurakoitsijana toimiva Somersora Oy.
 
Purku- ja maansiirtotöiden vaiheiden jälkeen kentälle rakennetaan kokonaan uusi lähiliikunta-alue huoltorakennuksineen. Lähiliikunta-alueen rakennustyöt käynnistyvät purku- ja maansiirtotöiden vaiheiden jälkeen vuonna 2019.

Työmaaliikenne vilkasta, alue rajataan yleiseltä liikkumiselta
 
Nyhkälänharjun työkohde sijaitsee aivan Karkkilan kaupungin sydämessä. Urakkaan liittyviä maansiirtomatkoja saatetaan tehdä jossakin vaiheessa suhteellisen taajaankin, ja työtä tehdään mahdollisesti myös viikonloppuisin.

Työmaaliikenne kulkee kentältä suoraan Huhdintielle ja sitä pitkin muun muassa Mansikin ja Käpylän läjityspaikoille. Työmaa-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä liikkuvan raskaan kaluston takia koko työmaa-alue tullaan rajaamaan yleiseltä liikkumiselta. Kentälle johtava kulkutie varataan myös työmaan käyttöön.

Leikkikentälle kuljetaan Huhdintieltä pikkuportista, läpikulku työmaa-alueella kielletty

Viereiselle lasten leikkikentälle eli Syrjänharjun leikkipaikalle (Huhdintie 21) kulku tulee tapahtumaan koko rakentamisen ajan  Huhdintien puoleisesta pikkuportista. Kevyen liikenteen muu liikkuminen Nyhkälänharjun poikkisuunnassa Helsingintien puolelta Huhdintien suuntaan kentän ja työmaa-alueen läpi estetään koko urakan ajaksi.

Varovaisuutta ja malttia toivotaan kaikilta alueella liikkuvilta
 
Karkkilan kaupunki pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa lähialueen asukkaille ja yleiselle liikenteelle ja samalla toivoo malttia kaikille kaupunkilaisille sekä liikenteessä että Nyhkälänharjun alueella muuten liikkuville. Turvallinen työmaa on yhteinen tavoitteemme ja se onnistuu parhaiten meidän kaikkien positiivisella suhtautumisella hankkeeseen.
 
Urakkakohteen osoite: Huhdintie 15, 03600 Karkkila
Urakan aikataulu: aloitus 26.10.2018, urakka valmis huhtikuun 2019 puolivälissä.
 

Yhteyshenkilöt:

Tilaajan yhteyshenkilö / paikallisvalvonta: Karkkilan kaupunki, tekninen toimiala, Esko Vuolukka, yhdyskuntatekniikan päällikkö, p 044 767 4829
Urakoitsijan yhteyshenkilö: Somersora Oy, Timo Stocklin, vastaava työnjohtaja, p. 0400 138424.
 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi