Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Onnistunut kotoutuminen on yhteistyötä! Työpajatilaisuus järjestöille, yhteisöille, yrityksille, kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille keskiviikkona 1.11. klo 17 – 20

3.10.2017

Tervetuloa Nyhkälän koululle keskiviikkona 1.11. klo 17 - 20 yhteiseen suunnittelupöytään maahanmuuttajien kotoutumisen tukemiseksi Karkkilassa! Työpajatilaisuus on tarkoitettu järjestöille, yhteisöille, yrityksille, kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille.

Minkälaista toimintaa eri tahot jo järjestävät Karkkilassa kotoutumisen tueksi ja minkälaiselle uudelle toiminnalle olisi tarvetta? Minkälainen oma ja organisaatiosi rooli voisi olla? Missä erilaiset toimijat voisivat tehdä enemmän yhteistyötä? Yhteistyö sujuu yleensä parhaiten, kun kunkin tahon rooli ja tehtävät ovat kaikilla tiedossa ja niistä on yhteisesti sovittu.

Toiminnan ei tarvitse olla erikseen suunnattua maahan muuttaneille osallistuaksesi tähän tapaamiseen, sillä työpajassa halutaan tehdä näkyväksi hyvin monenlaista toimintaa, joka voi tukea kotoutumista, esimerkiksi mahdollistamalla vuorovaikutusta kaikkien karkkilalaisten kesken. Kaikilla järjestöillä ja yhteisöillä on kiinnostavaa toimintaa, joka soveltuu hyvin myös maahan muuttaneille, vaikka sitä ei välttämättä sellaiseksi heti mieltäisikään.

Voit myös tulla tilaisuuteen mukaan, jos sinulla tai yhteisölläsi on jokin toimintaidea tai olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä. Ideoimme tilaisuudessa myös yhdessä, kuinka saada uusia vapaaehtoisia mukaan järjestöjen toimintaan ja millaista tukea vapaaehtoiset tarvitsevat.

Ilmoittautumiset perjantaina 27.10. mennessä: terhi.joensuu@karkkila.fi tai puh 044 467 5518

Lisätietoja täältä!

Tilaisuuden järjestävät Karkkilan kaupunki ja Uudenmaan ELY-keskuksen Järjestöistä voimaa kotoutumiseen -hanke yhteistyössä Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin kanssa.


Syyrialainen kulttuuri-ilta

Syyrialainen kulttuuri-ilta järjestetään tiistaina 31.10. klo 17.30 - 19.30 Karkkilan kirjastossa. Lisätietoa tapahtumakalenterista: http://www.karkkila.fi/tapahtumat.asp?kieli=246&pick=true&kpaiva=31-10-2017#kohdistin

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi