Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Rosk’n Rollin seinäkalenteri on jätehuollon tietopaketti/Jakelu marras-joulukuun vaihteessa

28.11.2017

 
Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun seinäkalenteri jaetaan kaikkiin Rosk’n Rollin toimialueen talouksiin viikon 48 lopulla. Kalenterissa on runsaasti tietoa jätehuollosta, mm. alueen jäteasemien yhteystiedot ja uudet, vuoden 2018 alussa voimaan tulevat aukioloajat. Lisäksi kalenterin keskiaukeamalta löytyy irrotettava Kodin lajitteluopas.

Kalenteri sisältää aikataulut kiertäville jätekeräyksille. Vaarallisia jätteitä ja metalliromua keräävät Otto- ja Romulus-autot kiertävät keväällä, ja Länsi-Uudellamaalla myös kesällä. Itä-Uudenmaan kesäkeräyksen toteuttaa perinteiseen tapaan Otto-lautta, joka kerää jätteitä Porvoon, Sipoon ja Loviisan saaristosta.

Vuoden 2018 kalenterin kuvateema on luontoelämys. Kuvat ovat Rosk’n Rollin asiakkaiden lähettämiä kuvia Länsi- ja Itä-Uudeltamaalta. Myös ensi vuoden aikana kerätään asukkailta luontokuvia seuraavan vuoden kalenterissa julkaistavaksi. Ohjeet kuvien lähettämiseen löytyvät kalenterista.

Kalenteri on kustannettu perusmaksulla ja siinä esitetyt jätteen vastaanotto- ja lajitteluohjeet sekä hintatiedot koskevat kotitalouksia.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun tuottavat Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy. Palvelu kattaa Hangon, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Siuntion, Raaseporin ja Vihdin Länsi-Uudellamaalla sekä Askolan, Loviisan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon Itä-Uudellamaalla.

Jäikö kalenteri saamatta?


Kalenterin jakelun hoitaa Posti. Jos kalenteri jostain syystä jää postin mukana tulematta, voi sen tilata osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi.

Tiedote on luettavissa myös osoitteessa www.rosknroll.fi


Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi