Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Ykkösakselin uutiskirje 14.8.2017: Teemahankkeista rahaa kylien pieniin tarpeisiin,Käytetyt koneet ja laitteet tukikelpoisia yleishyödyllisissä hankkeissa, Palveluja ja hyvinvointia kylille -seminaari Salossa 23.8., Ykkösakseli kesätapahtumissa,Ykkösmassin hakujakso päättyy 31.8.

14.8.2017

Uutiskirje 14.8.2017

Teemahankkeista rahaa kylien pieniin tarpeisiin
Ykkösakseli etsii yhdistyksiä mukaan kolmeen uuteen teemahankkeeseen. Teemoina hankkeissa ovat luonto ja ympäristö, kylien monipuolinen kehittäminen ja pienet investoinnit. Toimenpiteiden kustannukset voivat olla vain 500 - 1000 euroa. Hankinnoissa tuki on 50 % ja kehittämistoimissa 80 %. Lue lisää tai klikkaa alta suoraan teemahankkeisiin.
  
Pihat ja polut -teemahanke

 
Pikkuisen parempi kylä -teemahanke

 
Lisää elämää kylille pienillä investoinneilla 2 - teemahanke

Käytetyt koneet ja laitteet tukikelpoisia yleishyödyllisissä hankkeissa
Nyt myös yleishyödyllisissä hankkeissa voidaan tukea käytettyjen koneiden ja laitteiden hankintoja. Hankkkeiden vähimmäiskustannusarviot laskevat, koska nyt julkiseen tukeen lasketaan Euroopan unionin ja valtion tuen lisäksi kuntien rahoitus. Valtioneuvoston hyväksymät muutokset helpottavat hankkeiden toteuttamista. 
Lue lisää
 
Tyhjiä tiloja kylillä, mutta puutetta palveluista?
Palveluja ja hyvinvointia kylille -seminaari 23.8. miettii monipalvelukeskuksia mahdollisuutena. Kehittämispäällikkö Manu Rantanen puhuu yhteisetu-osuuskunnista ja Mikkelin Ihastjärven koulusta monipalvelukeskuksena. Karjalohjan Kylätalo Kehrän toiminnanjohtaja Elina Majander-Aira kertoo kokemuksia. Keskustelua. Seminaarin ohjelma  
 
Ykkösakseli kesätapahtumissa
Tule tapaamaan meitä loppukesän tapahtumissa! Osallistu pieneen arvauskilpailuun, niin saat suun makeaksi ja pienen kesälahjan.
•17.8. Salon iltatori
•26.8. Vihdin Vuosisatamarkkinat
•30.8. Lohjan iltatori
 
Ykkömassin hakujakso päättyy 31.8.
Ykkösmassia voi saada 100 - 500 euroa nuorten omaan hankkeeseen. Ykkösmassi maksetaan etukäteen ja hankkeesta raportoidaan jälkikäteen. Ykkösmassia on myönnetty tälle vuodelle vasta pieni osa käytettävissä olevista rahoista. Kannattaa siis ideoida ja hakea tukea! Hakeminen on helppoa: täytetään nettilomake ja lähetetään se Ykkösakselille. Mitään liitteitä ei tarvita. 

Hae Ykkösmassia
 
 ...............................................................
 
Ykkösakseli ry
 Kitulantie 5
 25410 Suomusjärvi
 toimisto@ykkosakseli.fi

www.ykkosakseli.fi
 
  


 
 
 
  

 

 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi