Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Helmistä helminauhaksi – Yrittäjän ammattitutkintoon liittyvä koulutusjakso palvelumuotoilusta, tuotteistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista, sopii matkailualan yrityksille ja myös yrityksen perustamista suunnitteleville

22.5.2017

Yrityskoulutus on käynnistymässä Karkkilassa syksyllä 2017 Länsi-Uudenmaan Aikuisopisto Luksian järjestämänä.

Koulutus sopii hyvin yrityksen markkinoinnin ja palvelumuotoilun parissa työskenteleville sekä myös uuden yritystoiminnan perustamista esim. matkailupalveluiden alalle suunnitteleville.

Koulutuksen tavoitteena on hyödyntää palvelumuotoilun periaatteita yritysten palvelujen kehittämisessä. Tavoitteena on myös verkostoitua alueellisesti, saada lisää tehoa ja osaamista tuotteistamiseen, myyntiin ja markkinointiin sosiaalisen median kanavia hyödyntäen.

Koulutus on tarkoitettu Karkkilan alueen yrittäjille sekä yritysten myyntiin ja markkinointiin osallistuvalle henkilöstölle. Koulutus sopii myös uuden yrityksen perustamista suunnittelevalle.

KOULUTUKSEN AJANKOHTA
11.9.2017 to klo 15-20 + workshop työskentely
2.10.2017 ma klo 15-20+workshop työskentely
6.11.2017 ma klo 15-20+ workshop työskentely
4.12.2017 ma klo15-20+workshop työskentely
31.5.2018 päätöstilaisuus, todistukset

Kevään 2018 workshop aikataulu sovitaan ryhmän kanssa.

Koulutus toteutetaan Karkkilassa Luksian tiloissa. Osoite ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. (aloittavat yrittäjät voivat suorittaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisia tutkinnonosia myös Nummelan ryhmän kanssa). Koulutuksen aloittamisen edellytyksenä on että koulutukseen ilmoittautuu riittävä määrä opiskelijoita.

KOULUTUKSEN HINTA
Yrittäjänä toimivalle opiskelijalle tehdään oppisopimus hänen omaan yritykseensä tai yritykseen, jossa hän toimii, jolloin opiskelija maksaa itse 58 €:n tutkintomaksun.
Koulutuksen aikana suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto. Suoritetusta tutkinnosta on mahdollisuus saada ammattitutkintostipendi Aikuiskoulutusrahastolta. Stipendin suuruus on 395 €. Mikäli opiskelija on vasta perustamassa yritystä, niin hän ei voi suorittaa koulutusta oppisopimuksella, jolloin koulutuksen hinta on 400 € + tutkintomaksu 58 €.

Koulutuksen teemoja ovat:
- Liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen
- Palvelumuotoilun perusteet: asiakaslähtöinen ideointi ja kehittäminen
- Palvelujen tuotteistaminen: palvelutarjonta sekä palvelukonseptien innovointi ja kehittäminen, palvelujen laatu, laadun ylläpito ja hinnoittelu
- Markkinointiviestinnän perusteet, markkinointi, mainonta ja henkilökohtainen myyntityö
- Sosiaalisen median mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä.

Koulutukseen ilmoittautuminen ja lisätietoja
Länsi-Uudenmaan Aikuisopisto Luksia
Anita Tuomola p. 0400 483 869

....................................

Koulutuksesta saa lisätietoja myös Karkkilan yritysten työllisyysillassa 23.3. klo 17 alkaen Karkkilan Työväentalolla, Vihdintie 2.
………………………………


 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi