Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Hyviä uutisia Karkkilan yrityksille, vielä ehditte hakea valtion investointirahaa!

24.10.2014

Uudenmaan ELY-keskuksen investointirahaa tarjolla Karkkilan yrityksille, tukihakemukset tulee jättää Ely-keskukseen 31.12.2014 mennessä

Uudenmaan ELY-keskuksella on Karkkilan ja Raaseporin alueen yrityksille varattuna ja käyttämättä äkillisen rakennemuutoksen aiheuttamaa erityisinvestointitukea. Investointitukirahaa on tarjolla tälle vuodelle yhteensä noin 800.000 euroa ja vielä vapaana noin 200. – 300.000 euroa. Yritykset voivat hakea investointitukea uusiin rakennuksiin, koneisiin ja laitteisiin aina vuoden 2014 loppuun asti. Hankkeet tulee toteuttaa seuraavien puolentoista vuoden aikana. 

Karkkilalaisten yritysten on mahdollista saada valtion erityisrahoitusta kone- ja laiteinvestointien tai uusien tuotantorakennusten rakentamiseen. Investointituki on harkinnanvaraista.  Erityisrahoitusta myönnetään alle 10 henkilöä työllistäville mikroyrityksille max. 20 % ja 10 - 250 henkilöä työllistäville pk-yrityksille 10 % toteutuneista hankekustannuksista.  Erityistukea voi saada muiden rahoitusmuotojen lisäksi.

Rahaa haetaan suoraan ELY-keskuksesta, hakemisessa auttaa Keuke
Työ- ja elinkeinoministeriön ohjeiden mukaan erityisrahoitus tulee suunnata uusia työpaikkoja luoviin ja nykyiset työpaikat säilyttäviin hankkeisiin. Investointituen lisäksi yritysten käytettävissä ovat kaikki muutkin ELY:n rahoitustuet kehittämishankkeille, kansainvälistymiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen. Lisätiedot: Uudenmaan ELY-keskus, Yritysrahoitus ja kansainvälinen liiketoimintaryhmä, Opastinsilta 12 B, PL 36, 00521 HELSINKI. Vaihde 0295 021 000. Ohjeet ja lomakkeet tuen hakemiseksi: www.ely-keskus.fi/Uusimaa.

Keuken yritysneuvojat auttavat yrittäjiä maksutta hakuprosessissa
Karkkilan alueen yrityksille neuvontapalveluja tuottava Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke auttaa yrityksiämme maksutta niin erityisrahoituksen hakemisessa kuin muissakin hanke-asioissa. Keuken yritysneuvojat tapaavat asiakkaita joustavasti sekä asiakkaan luona että Keuken tiloissa eri puolilla toiminta-aluettaan, myös Karkkilassa. Yritysneuvonnan ajanvarausnumero on 050 341 3210, www.keuke.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Olemme käytettävissä!

Yritystontit ja toimitilat          www.karkkila.fi

Lisätiedot: Karkkilan kaupungin elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen
044 5533 429, birgitta.holttinen@karkkila.fi.      

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi