Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilalainen koneenrakennus esillä Alihankinta-messuilla 16. – 18.9.2014

9.9.2014


Vuosittain Tampereella järjestettävällä teknologiateollisuuden kansainvälisellä suurtapahtumalla Alihankinta-messuilla on tänä vuonna teemana koneenrakennus. Messuilla on näyttävästi esillä myös karkkilalaista osaamista.

Karkkilan teollisuudella on pitkät perinteet. Vuonna 1820 perustettiin Kulonsuonmäen rautamalmikaivoksen läheisyyteen Karjaanjokivarteen Karkkilan ensimmäinen valimo – Högfors. Tästä alkoi Karkkilan teollinen aikakausi, joka jatkuu edelleen monimuotoisena tukeutuen teknologiateollisuuden kivijalkaan. Karkkilan ydinkeskustassa entisen Högforsin valimon alueella toimii nykyisin Componenta Oyj:n valimo. Yritys on vahvasti mukana vientimarkkinoilla kuten myös toinen Karkkilassa toimiva kansainvälinen teknologia-alan yritys SEW Industrial Gears Oy.

Yhteistyö ja kokemus ovat voimavaroja
Koneenrakennuksen alihankintayrityksillämme on 2000 – luvun alusta alkaen ollut merkittävä vaikutus alueemme teknologiateollisuuden toimintaan ja kasvuun. Yrityksemme ovat verkostoituneita ja tarjoavat yhdessä vahvan ja monipuolisen koneenrakennuksen osaajakeskittymän.

Karkkilan yhteisosasto löytyy A-hallista, osastosta A 742.
Yhteisosastollamme ovat palveluistaan kertomassa pitkän linjan karkkilalaiset konepajayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy. Yrityksemme ovat viime vuosina kasvuhakuisesti investoineet uusimalla konekantaansa ja monipuolistamalla palveluja. Tänä vuonna 30-vuotisjuhlia viettää Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, Tekopa Oy:llä on 20–vuotisjuhlat ja MeriMet Oy:llä tuli 30 vuotta täyteen viime vuonna. ”Asiakassuhteiden hoitaminen, uusien asiakkaiden tunnistaminen ja tutuksi tuleminen ovat varmasti niitä tärkeimpiä motiiveja messuilla osallistumiseen. Meille on tässä vuosien saatossa muodostunut hyvä konsepti yhteisesiintymiselle ja siitä kiitos koko työryhmälle”, vahvistaa myös yrittäjä Harry Suntioinen Tekopa Oy:stä.

Karkkilan kaupunki on mukana yhteisosastolla kertomassa alueellemme sijoittumisesta, Karkkilan yrityspalveluista, edullisista yritys- ja asuintonteista sekä investointitukimahdollisuuksista. Kaupunginjohtaja Juha Majalahti on tavattavissa osastollamme keskiviikkona 17.9. Kaava- ja tonttiasioista saat kattavasti tietoa myös torstaina 18.9., jolloin osastollamme on Karkkilan kaupungin mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Tapio Jokela.

Messuille osallistuu myös neljäs karkkilalainen konepajayritys, Mansner Oy Hienomekaniikka. Mansner löytyy osastosta C 702.

Sisäänpääsy messuille on ilmainen, kun ilmoittaudut ennakkoon rekisteröitymällä Alihankinta-messujen sivuilta www.alihankinta.fi

Tervetuloa Alihankinta-messuille tutustumaan Karkkilan metallinvahvaan tarjontaan!

Lisätiedot
kaupunginjohtaja Juha Majalahti, juha.majalahti@karkkila.fi
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, birgitta.holttinen@karkkila.fi
Tontit
mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Tapio Jokela, tapio.jokela@karkkila.fi

Metallinvahvat -esite yhteisosastomme yritysten palvelutarjonnasta

Kutsu messuille

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi