Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan yritykset tyytyväisiä Alihankinta-messuihin

27.9.2013

Karkkilalaisten neljän teknologiateollisuuden alihankintayrityksen yhteisesiintyminen Alihankintamessuilla 24.-26.9.2013 oli menestys. Yhteisosasto herätti tavoiteltua positiivista huomiota. Asiakassuhteiden hoidon kannalta Alihankintamessuilla esiintymisellä on suuri merkitys.

Jo kuudentoista vuoden ajan neljä karkkilalaista konepajayritystä on panostanut yhteiseen näkymiseen Tampereen Alihankintamessuilla. Yhteistyökumppanit ovat Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, K. Suilo Oy, MeriMet Oy sekä Tekopa Oy. Tunnelmat tämän vuoden messuilta ovat hyvät ja yhteisosastoon ollaan tyytyväisiä. Yritykset olivat kutsuneet asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan vierailemaan osastolla ja osallistumaan samalla turvallisuustuotteen arvontaan. Arvontalipukkeita palautui osastolle kiitettävästi.

Karkkilalaisten yhteisosastoa on jälleen laajennettu ja ilmeeseen panostettu. Erityiskiitosta ja -huomiota ovat saaneet osaston somisteissa käytetyt murteelliset sananparret. Osaston visuaalisen ilmeen viimeistelystä on vastannut karkkilalainen mainostoimisto Mainosmeri. Lisäksi messukävijöitä arvuutetaan Karkkilassa sijaitsevista Suomen Valimomuseosta ja Nahkion maatalouskonemuseosta lainatuilla entisaikojen ”värkeillä”. Esittelyssä olivat mm. malmikompassi, rattaanpyssy, sorsalamppu ja narunpunomiskone.

”Asiakassuhteiden hoitaminen, uusien asiakkaiden tunnistaminen ja tutuksi tuleminen ovat varmasti niitä tärkeimpiä motiiveja messuilla osallistumiseen. Meille on tässä vuosien saatossa muodostunut hyvä konsepti yhteisesiintymiselle ja siitä kiitos koko työryhmälle”, myhäilee yrittäjä Harry Suntioinen Tekopa Oy:stä.

Lisätiedot
kehittämispäällikkö Satu Sarin, 044 7674 936 tai satu.sarin@karkkila.fi

Tekopa Oy, vasemmalta lukien: Marianne Vepsäläinen, Harry Suntioinen ja toimitusjohtaja Ossi Virtanen asiakkaineen.

MeriMet Oy hallituksen puheenjohtaja Seppo Meri

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, taustalla toimitusjohtaja Arno Sjöblom asiakkaineen.

K.Suilo Oy toimitusjohtaja Kai Suilo asiakkaineen taustalla Seija Suilo.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi