Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan yrityksille ÄRM-tukea

26.11.2013

Karkkilalaisten yritysten on mahdollista saada erityisrahoitusta investointeihin
Karkkilalaisten yritysten on mahdollista saada erityisrahoitusta kone- ja laiteinvestointien tai uusien tuotantorakennusten investointien tukemiseksi. Investointien tukiosuus voi olla 10-20 % riippuen yrityksen koosta. Määrärahaa on vuonna 2013 käytettävissä 1,5 milj.euroa yhteensä Karkkilan ja Raaseporin alueiden hankkeille. Eritysrahoituksen mahdollistaa Karkkilan pääsy valtioneuvoston nimeämäksi äkillisen rakennemuutoksen alueeksi vuosiksi 2012-2014. Investointitukea voi saada muiden rahoitusmuotojen lisäksi.

Yritystiedote marraskuu 2013

Tukea haetaan suoraan ELY-keskuksesta.
Erityisrahoitusta haetaan suoraan ELY-keskuksesta. Tuki on mahdollista pk-yritykselle, jonka henkilöstömäärä on alle 250. Ohjeet ja lomakkeet tuen hakemiseksi löytyvät Uudenmaan ELYn internetsivuilta www.ely-keskus.fi/Uusimaa. Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaan erityisrahoitus tulee suunnata uusia työpaikkoja luoviin hankkeisiin. Investointituen lisäksi käytettävissä ovat kaikki ELY:n rahoitustuet kehittämishankkeille, kansainvälistymiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Keuken yritysneuvojat auttavat yrittäjiä hakuprosessissa.
Karkkilalaisille yrityksille neuvontapalveluja tuottava Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke auttaa yrityksiä niin erityisrahoituksen hakemisessa kuin muissakin hanke-asioissa. Tapaamisaikoja neuvontaan pyydetään sopimaan ajanvarauksen kautta, p. 050 341 3210. Keuken yritysneuvojat tapaavat asiakkaita joustavasti sekä asiakkaan luona että Keuken tiloissa eri puolilla toiminta-aluettaan, myös Karkkilassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Olemme käytettävissä!


Keuken yritysneuvonnan ajanvaraus, 050 341 3210
keuke@keuke.fi

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi