Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kiinnostaako yrittäjyys? Neuvoja yrittäjyyteen myös TE-palveluista.

29.3.2017

Työ- ja elinkeinotoimisto on lisännyt ja monipuolistanut yrityksen perustamista suunnittelevan asiantuntijapalveluja. TE-toimistosta saat neuvoja, jos olet yrittäjä, kiinnostunut itsesi työllistämisestä yrittäjänä tai aloittamassa yritystoimintaa.

Lisätietoja yrityksen perustamisesta, starttirahasta, StarttiPlus-palvelusta, yrittäjyyskoulutuksista ja työkokeiluista.

Minustako yrittäjä?
Tutki ensin, onko sinussa yrittäjäainesta ja puntaroi eri vaihtoehtoja yritystoiminnan aloittamiseen. Aloita vaikkapa yrittäjätestillä. https://oma.yrityssuomi.fi/yrittajatesti

Ammatinvalinnanohjaus,TE-palveluiden maksuton AVO auttaa arvioimaan yrittäjyyden soveltuvuutta uravaihtoehtona. Varaa aika henkilökohtaista ohjausta varten puhelimitse ma–to klo 12–14, puh. 02950 41400.

Työkokeilu
Voit testata yrittäjyyden soveltuvuutta ammattina työkokeilulla. Etsi yrittäjä, joka voisi toimia ohjaajanasi ja ota sitten yhteyttä TE-toimistoon. Voit saada työkokeilun ajalta kulukorvauksen.

Yrittäjyyskoulutukset
Kun sinulla on jo mielessä liikeidea, kannattaa hakeutua koulutukseen kehittämään omaa yrittäjäosaamista. Haussa olevia, maksuttomia yrittäjyyskoulutuksia löydät TE-palveluiden verkkosivuilta. Käytä hakusanana ”Yrittäjä” ja alueena ”Uusimaa”.
www.te-palvelut.fi/koulutushaku

Henkilökohtaista yritysneuvontaa karkkilalaisille tarjoaa Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry. Yritysneuvoja ottaa asiakkaitaan vastaan myös Karkkilan kaupungintalolla, ajanvaraus www.yritysstartti.fi .

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi