Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Vuoden 2016 Karkkilan yritys on Frank Ky

24.10.2016

Karkkilan Yrittäjät ry:n vuotuisessa Y-juhlassa lauantaina 22.10. julkistettiin ja kukitettiin vuoden 2016 Karkkilan yritys. Yrityspalkinnon sai pitkänlinjan karkkilalainen yrittäjäpariskunta Frank Ky:n Sirkka ja Risto Frank.

Frank vaatetalo  on v. 1953 perustettu Karkkilan keskustassa Valtatien varrella toimiva miesten asusteisiin erikoistunut vaatteiden vähittäiskauppa.

Karkkilan Yrittäjät ry:n perustelut vuoden 2016 yrittäjän valintaan olivat:
Frank Ky on ollut vuosikymmenien ajan näkyvästi Karkkilan katukuvassa. Liike on näkyvimpiä maamerkkejä kaupungin kivijalkamyymälöiden joukossa. Vaatetalo Frank on ollut aina ajan hermolla, se on edustava ja aktiivinen. Paitsi hyvistä valikoimistaan, Frank Ky tunnetaan laadukkaasta, asiantuntevasta ja henkilökohtaisesta palvelusta.

Karkkilan kaupungin onnittelut ja palkinnot vuoden yrittäjäpariskunnalle antoivat yrittäjäjuhlassa kaupunginjohtaja Marko Järvenpää, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Tallgrén ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Sintonen.

Lämpimät Onnittelut vuoden Yritykselle!

Kuvassa vasemmalla Sirkka Frank ja oikealla Risto Frank, keskellä Karkkilan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen Pia Söderlund ja yrittäjien puheenjohtaja Irene Mansner.

 


Karkkilan kaupungin tervehdyksen toivat kaupunginjohtaja Marko Järvenpää, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Tallgren ja puoliso Anna Tallgren sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Sintonen.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi