Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Alihankintamessuilla 2016 kävijäennätys

3.10.2016

Alihankintamessuilla 27.-29.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa vieraili kaikkiaan 18.422 messuvierasta, tämä on näiden messujen kävijäennätys. Edellinen kävijäennätys oli 17.992 messukävijää.

Karkkilan kaupunki oli mukana messuilla uudistetulla osastolla yhdessä karkkilalaisten alihankintayritysten Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy kanssa. Karkkilan osasto löytyi tutulta paikaltaan, jossa osasto on sijainnut vuodesta 1996 alkaen.

Messujen kävijämäärän nousu huomattiin myös Karkkilan osastolla jo ensimmäisenä päivänä. Sekä uusia että vanhoja asiakkaita pysähteli osastolle tasaista tahtia, asiakkaita oli liikkeellä runsaammin kuin aikaisempina vuosina.
Karkkilan kaupungin omalla esittelytiskillä pysähtelivät tutut karkkilalaiset yritykset ja näiden henkilöstöä sekä muita teollisuuden alalla työskenteleviä. Myös Karkkilan kaupungin sidosryhmien yhteistyökumppaneita ja lähikuntien edustajia oli mukavasti liikkeellä.

Karkkilan kaupungin pisteeltä tiedusteltiin Karkkilan yleisiä kuulumisia, kysymyksiä tuli kaupungin taloudellisesta nykytilanteesta ja yritystoimipaikoista vaihdellen metalli- ja konepaja-alan yritystoiminnan tiedusteluista alihankintaverkoston palveluihin. Myös toimitila-asiat kiinnostivat. Opiskelijaryhmiä oli  liikkeellä hieman enemmän kuin viime vuosina ja näitä pysähteli myös Karkkilan osastolla. Alueemme joukkoliikenneasiat, koulut ja päivähoito kiinnostivat ja näistä keskusteltiin. Högforsin valimoperinne ja historia oli messuvierailla hyvin tiedossa. Valtatie kaksi, väylä Pori – Helsinki oli messuvierasjoukolle useimmiten hyvinkin tuttu. Pääkaupunkiseudun läheisyys ja hyvä toimitilatarjonta kiinnostivat varsinkin Uudenmaan alueen ulkopuolella sijaitsevia yrityksiä.

Karkkilan yhteisosasto löytyi A-hallista, osastolta A 742.
Yhteisosastollamme olivat mukana pitkän linjan karkkilalaiset konepajayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy sekä Karkkilan kaupunki .Alihankintamessuille osallistui myös neljäs karkkilalainen konepajayritys, Mansner Oy Hienomekaniikka. Mansnerin osasto oli perinteisellä paikallaan C-hallissa, osasto C 702. 

Tule tutustumaan Karkkilan yritystontti- ja toimitilatarjontaan ja osallistu Karkkila-kilpailuun
Karkkilan kaupungin messukilpailuun pääset osallistumaan tästä linkistä, kilpailu on voimassa 19.9. - 2.10.2016.

elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, birgitta.holttinen@karkkila.fi

Tontit ja toimitilat
www.karkkila.fi-Yrittäminen

www.karkkilantontit.fi

 

 

Vuoden 2017 Alihankintamessut pidetään
ti 26. - to 28.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

 Kuvia syksyn 2016 messuilta

  

 


Lisätiedot
www.alihankinta.fi 
Karkkilan kaupunki
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen
Tontit ja toimitilat
www.karkkila.fi > Yrittäminen
www.karkkilantontit.fi 
 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi