Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Suomen Yrityskummit ry:n toiminta aktivoituu Karkkilassa

21.9.2016

 

Tiedote 21.9.2016

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva n. 1200 henkilön asiantuntijaverkosto, joka on jo vuosia toiminut yrittäjien tukena. Yrityskummien toiminta on organisoitu alueittain ja Karkkila kuuluu kummitoiminnassa Länsi-Uudenmaan alueeseen.

Karkkila on kuitenkin jäänyt hieman sivuun kummitoiminnan suhteen ja nyt pyritään toimintaa aktivoimaan myös täällä. Yhteistyö Karkkilan kaupungin kanssa onkin jo käynnistetty, kertoo Yrityskummien Länsi-Uudenmaan aluekummi Markku Ilveskoski.

Yrityskummit antavat käytännön koulimaa osaamistaan yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan käyttöön ja toimivat yrittäjän tukena ja keskustelukumppanina. Yrityskummi on yrittäjän sparraaja yrityksen toiminnan kehittämisessä. Lisäksi yrityskummilla on käytettävissään yrityskummiverkosto, joka pitää sisällään yrityselämää monilta tahoilta tuntevia ammattilaisia. Kummitoiminnan nimestäkin voidaan päätellä, että yrityskummitoiminta on maksutonta ja siitä on karsittu pois turha byrokratia ja muodollisuudet.


Luottamuksellisuus on kummitoiminnan lähtökohta ja yrityskummit noudattavat toiminnassaan eettisiä sääntöjä. Asiat, joista keskustellaan, eivät kuulu ulkopuoliselle ja esille saattaa tulla arkojakin kysymyksiä. Aina ennen kummisuhteen alkamista tehdään kummisopimus, jossa määritellään periaatteet, joiden mukaan toimitaan.


Yrityskummitoimintaa koordinoidaan alueyhteyshenkilöiden kautta. Mikäli olet kiinnostunut saamaan yrityskummin keskustelukumppaniksesi tai itse ryhtymään yrityskummiksi, voit täyttää lomakkeen osoitteessa www.yrityskummit.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyden aluekummi Markku Ilveskoskeen markku.ilveskoski@luukku.com puh.  0505646130.

Yrityskummien sivuilta löydät lisätietoa yrityskummien toiminnasta ja esimerkkejä todellisista mentorointitapauksista. www.yrityskummit.fi

Suomen Yrityskummit ry            Karkkilan kaupunki

Markku Ilveskoski                        Marko Järvenpää
Länsi-Uudenmaan aluekummi    kaupunginjohtaja

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi