Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Rautapäivien valokuvakilpailun voittaja on Marjo Hellgren Karkkilasta

23.6.2016

Karkkilan Rautapäivien ohjelmistoon kuului myös valokuvakilpailu, jossa pyydettiin lähettämään Rautapäivien tapahtumakuvia instagramiin #karkkilanrautapäivät  ja Karkkilan Rautapäivät facebookiin.

Valokuvakilpailun voittaja valittiin tiistaina 21.6. pidetyssä Rautapäivien palautepalaverissa. Rautapäivien järjestäjien raati kävi Instagramin ja Facebookin kuva-aineiston lävitse. Huolellisen ruotimisen ja pisteytyksen jälkeen valittiin Rautapäivien parhaaksi valokuvaksi kuva nimeltä: Rautapäivien Ukulele-fanit. Kuvan on #karkkilanrautapäivien Instagramiin lähettänyt Marjo Hellgren. Kuva on otettu perjantaina 17.6. Rautapäivien toritapahtumassa.

Raadin perustelut valokuvakilpailun voittaneesta kuvasta olivat:
1. Kuten valokuvan kuvatekstissäkin lukee Tosi fanit eturivissä säällä kuin säällä,
kuva tiivistää tämän vuoden Rautapäivien tunnelman hienosti yhteen. Sääoloista huolimatta Rautapäivien tapahtumiin osallistuttiin mukavasti ja ohjelmistosta nautittiin. Kokonaistunnelma Rautapäivien monipuolisessa yli 70 osaohjelmaa ja järjestäjätahoa käsittävässä tapahtumassa oli erinomainen. Sää oli yleisin puheenaihe, mutta niin se olisi ollut aurinkoisellakin säällä.  Rompetori kärsi varmasti eniten sateisesta säästä johtuneesta yleisön vähyydestä.

  2. Valokuvassa on lapsia ja ukulelensoittajia, ja kuva kertoo selkeästi Rautapäivien kohderyhmän: kaikki karkkilalaiset, lapset, perheet, aikuiset, ikäihmiset.
Rautapäivien tapahtumat sekä ohjelmisto toteutetaan pääosin vapaaehtoisvoimin ja kaupungin strategian mukaan aktiivisten kuntalaistemme yhteistyöllä. Tapahtumien suunnittelu ja toteutus on tehty pitkäjänteisesti. Yhteinen suunnittelu työryhmissä aloitetaan jo edellisen vuoden puolella.

Valokuvakilpailun voittaja  Marjo Hellgren saa palkinnoksi Karkkilan Malliavun valmistaman ja Antti Nurmesniemen suunnitteleman Soikean valurautapadan.

Tapahtumajärjestäjien palautteen pohjalta on laskettu Rautapäivien kokonaiskävijämääräksi  noin 4.500 kävijää.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi