Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Tekopa Oy vuoden 2015 Karkkilan yritys

29.10.2015

Teknologiateollisuuden metalli- ja konepajan alihankintaa tekevä perheyritys Tekopa Oy on nimetty vuoden 2015 yritykseksi Karkkilassa lauantaina 24.10. pidetyssä Karkkilan Yrittäjät ry:n perinteisessä Yrittäjäjuhlassa Karkkilan Työväentalolla.

Valinta tehtiin Karkkilan Yrittäjät ry:n hallituksessa sinne saapuneiden ehdotusten perusteella.
Valintaperusteiksi yrittäjäyhdistys mainitsi seuraavaa.
Tekopa Oy:n liikeideana on tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja nopeita alihankintapalveluja.
Tekopa korostaa olevansa karkkilalainen yritys ja tuo kaupungillemme positiivista julkisuutta.
Tekopa on vakavarainen yritys, joka työllistää useita karkkilalaisia.
Alihankintapalveluiden lisäksi yritys on kehittänyt myös omia tuotteita, kuten matkaluistinten teriä ja enduropyörien jalkatappeja.
Tekopa on laajentanut toimintaansa Karkkilan teollisuusalueelta Högfors-Ruukin hallinnoimiin Ylä-Emalin tiloihin Karkkilan keskustassa. Yritys on toiminut Karkkilassa 21 vuotta ja osallistuu aktiivisesti ja monipuolisesti tapahtumien järjestämiseen.
Tekopa tulee myös paikallisia urheilulupauksia.

 

Tekopa Oy:n edustajina palkintoa olivat vastaanottamassa (kuvassa oikealta) yrittäjät Ossi Virtanen ja Harry Suntioinen, yrityksen henkilöstön edustaja Marianne Vepsäläinen ja yrityksen edustaja Eija Virtanen.

Tekopa Oy työllistää 11 henkilöä lokakuussa 2015.  Yritys valmistaa metalliteollisuuden osia ja laitteita. Sen toimintaan kuuluu myös koneiden ja laitteiden kokoonpano sekä tuotekehitys ja -suunnittelu.  Yritys tekee aktiivista yhteistyötä  muiden karkkilalaisten yritysten kanssa. Esimerkkinä tästä ovat vuosittain syyskuussa järjestettävät Alihankintamessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Näille messuille yritys on osallistunut vuodesta 1996 lähtien ja on ollut mukana Karkkilan yhteistosastolla yhdessä Karkkilan kaupungin kanssa vuodesta 1998.  Lisätiedot www.tekopa.fi

Karkkilan kaupungin tervehdyksen ja onnittelut juhlaan toivat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Tallgren ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Sintonen.
 

 Yrittäjäjuhla Karkkilan Työväentalolla 24.10.2015

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi