Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Uudenmaan liiton Älykkään erikoistumisen rahoitushaku 25.5. - 31.8.2015

25.5.2015

Älykkään erikoistumisen rahoitushaku käynnistyy 25.5.2015 – Haussa vetäjät kolmeen kärkiteemaan
Uudenmaan liitto käynnistää 25.5. rahoitushaun, jolla etsitään hankkeita kolmeen Uudenmaan älykkään erikoistumisen kärkiteemaan: Arjen hyvinvointikaupunki, Teollisuuden digitaalinen uudistuminen sekä Terveys ja hyvinvointi. Haku on avoinna elokuun loppuun.

Rahoitettavaksi etsitään hankkeita, jotka ottavat vetovastuuta teemojen toteutuksesta ja luovat niihin liittyvän toimijaverkoston Uudellemaalle seuraavan kahden vuoden aikana. Rahoitusta voi saada yksi tai kaksi hanketta jokaisesta avoinna olevasta kärkiteemasta.

Valittuja hankkeita tuetaan 30 000–100 000 eurolla. Summa voi kattaa enintään 70 % hankkeen kustannuksista. Myönnettävä tuki on aiemmilta vuosilta säästynyttä maakunnan kehittämisrahaa, jonka Uudenmaan liitto on varannut EU-hankevalmisteluun sekä älykkääseen erikoistumiseen.
Haettavana kolme viidestä kärkiteemasta
Rahoitushaku vie käytäntöön Uudenmaan älykkään erikoistumisen strategiaa, joka valmistui viime vuoden lopussa. Sen avulla parannetaan maakunnan kilpailukykyä, synnytetään innovaatioita ja verkotetaan uusmaalaisia toimijoita.

Kansainvälisissä yhteyksissä myös RIS3-strategiana tunnettu paperi määrittää vahvuusalueet, joihin Uusimaa panostaa lähivuosina. Sen viidestä kärkiteemasta hakuun avataan kolme:
• Arjen hyvinvointikaupunki
• Teollisuuden digitaalinen uudistuminen
• Terveys ja hyvinvointi
Kahdesta muusta älykkään erikoistumisen kärjestä järjestetään erillinen haku näillä näkymin syksyllä 2015

> Tutustu Uudenmaan älykkään erikoistumisen strategiaan

Hyvät verkostot eduksi hakijalle
Älykkään erikoistumisen rahoitushaussa painotetaan paitsi kärkiteemaan liittyvää asiantuntemusta, myös monipuolisia yhteistyöverkostoja. Hakijan tulee kertoa, miten hankkeessa aiotaan edistää valittua kärkiteemaa lähivuosina, ja kuinka eri toimijat Uudellamaalla osallistuvat hankkeen toteutukseen.

Haussa pätevät myös muut maakunnan kehittämisrahan hakuun liittyvät kriteerit.

Hae rahoitusta 31.8. mennessä

Hakuaika älykkään erikoistumisen hankerahoitukselle on 25.5.–31.8.2015. Hakemukset jätetään kirjallisena Uudenmaan liiton kirjaamoon viimeistään 31.8.2015 kello 15.00.

Hakuilmoitus, hakulomakkeet sekä tarkemmat tiedot älykkään erikoistumisen kärkiteemoista ja maakunnan kehittämisrahan hakumenettelystä löytyvät seuraavilta Uudenmaan liiton verkkosivuilta.

> www.uudenmaanliitto.fi/alykaserikoistuminen

> www.uudenmaanliitto.fi/makera

> www.uudenmaanliitto.fi/makeraohjeet

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi