Valikko Etsi

Uudet varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 

otettiin käyttöön 1.8.2017.Karkkilan paikallista varhaiskasvatussuunnitelmaa on laadittu elokuusta 2016 lähtien siihen kootussa vasutyöryhmässä.

Linkki varhaiskasvatussuunnitelmaan

 

UUSI TOIMINTAKAUSI ALKAA ESIOPETUKSESSA 16.8.2017

Esioppilaat aloittavat esikoulunsa Nyhkälän, Tuorilan, Haukkamäen ja Vanhan srk-talon yksiköissä ke 16.8 alkaen. Tästä päivästä alkaen päivään sisältyy 4 tunnin maksuton esiopetusaika. Nyhkälässä ja Srk-talossa esiopetusaika on päivittäin klo 8.30-12.30, Tuorilassa ja Haukkamäessä klo 9-13.00. Tutustu esiopetusyksiköihin sivupalkista Esiopetus-valikosta.

 

Sähköinen asiointi
Varhaiskasvatukseen on avattu sähköinen asiointi, josta voi ilmoittaa hoitoajat edellisen viikon maanantaihin kello 12 mennessä. Lisäksi sieltä voi tehdä varhaiskasvatushakemuksen ja ilmoittautua esiopetukseen. Palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sähköiseen asiointiin pääset tästä!

Varhaiskasvatuksen johtajat tavoitat sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fi


Hoitoaikaperusteinen laskutus

Varhaiskasvatuksessa on siirrytty hoitoaikaperusteiseen laskutukseen 1.8.2016 alkaen. Tarkempia tietoja maksuista voit lukea linkistä.

 

Haluatko tulla lastenhoitokurssille ja työskennellä palkallisena lasten hoitajana? 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitokursseja järjestetään vastuuntuntoisille ja lapsirakkaille henkilöille, joilla on kiinnostusta ja aikaa hoitaa lapsia. Lastenhoitotehtävissä voi toimia 16 vuotta täytettyään.

Lastenhoitokurssille osallistuva saa valmiuksia toimia hoitajana Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitotoiminnassa tai kurssin voi suorittaa hankkiakseen lisätietoa lasten kanssa toimimisesta. Lastenhoitokurssi sisältää lähiopetusta, etätehtäviä ja harjoittelun lapsiperheessä.

Tämä toiminta on osa Lapsiperheiden palveluiden kehittämishanketta (LAPE-hanke).


Sivua päivitetty 28.8.2017/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi