Valikko Etsi

Varhaiskasvatus on tärkeä vaihe lapsen kasvun ja oppimisen polulla. Varhaiskasvatus tukee ja täydentää kotien kasvatustehtävää ja vastaa omalta osaltaan lasten hyvinvoinnista. Huoltajien ja henkilöstön välinen yhteistyö tuo lasten elämään jatkuvuutta ja turvallisuutta.  Varhaiskasvatuksessa oppimisen lähtökohtana ovat lasten aiemmat kokemukset, heidän mielenkiinnon kohteensa ja osaamisensa. Leikki on varhaiskasvatusikäisten lasten oppimiselle merkityksellistä. Varhaiskasvatus toteutuu henkilöstön, lasten ja ympäristön vuorovaikutuksessa, jossa kasvatus, opetus ja hoito muodostavat eheän kokonaisuuden. Kasvatus, opetus ja hoito painottuvat eri tavoin eri-ikäisten lasten toiminnassa sekä varhaiskasvatuksen eri toimintamuodoissa.

Karkkilassa toimii 4 kunnallista päiväkotia, vuoropäiväkoti, 8 perhepäivähoitajaa sekä 7 esiopetusryhmää, jotka toimivat koulujen yhteydessä. Lisäksi Karkkilassa toimii 3 yksityistä päiväkotia ja 5 yksityistä perhepäivähoitajaa. Karkkilan kaupungin päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa henkilöstö toimii yhteistyössä lasten huoltajien kanssa kasvatuksen ja opetuksen toteuttamiseksi. Varhaiskasvatusyksiköt ovat pääsääntöisesti avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.00 – 17.00. Lisätietoa päiväkodeista ja perhepäivähoidosta löydät tämän sivun alasivuilta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marjaliina Moilanen vastaa Toivikkeen ja Haukkamäen päiväkodeista, vuorohoitoryhmästä sekä Haukkamäen, Nyhkälän ja Tuorilan esiopetusryhmistä. Marjaliinan tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-10 numerosta 044 5533 059.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Rauni Sääskilahti vastaa Haapalan ja Högforsin päiväkodeista, perhepäivähoidosta sekä yksityisestä päivähoidosta. Raunin tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-10 numerosta 050 5492 083.

Varhaiskasvatuksen johtajat tavoitat sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fi

 

Sivu päivitetty 28.8.2017/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi