Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tervetuloa Karkkilan varhaiskasvatuksen sivuille!

 

Karkkilassa toimii 4 kunnallista päiväkotia, 7 perhepäivähoitajaa sekä 7 esiopetusryhmää, jotka toimivat koulujen yhteydessä. Lisäksi Karkkilassa toimii 3 yksityistä päiväkotia ja 5 yksityistä perhepäivähoitajaa. Vuorohoito on järjestetty Högforsin päiväkodissa.

Varhaiskasvatusyksiköt on jaettu kolmelle yksikön vastaavalle, jotka toimivat yksiköissään lähiesimiehinä. Yksiköiden vastaavina toimivat Nina Mäkinen, Piia Salmela ja Outi Laine. Koko varhaiskasvatuksen palvelualueen johtajina toimivat edelleen Marjaliina Moilanen ja Rauni Sääskilahti.

Varhaiskasvatuksen johtajat tavoitat sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fi .Yhteystiedot yksiköittäin ja lisätietoa varhaiskasvatuspalveluista löydät alasivuiltamme!

Varhaiskasvatusyksiköt kartalla

Sähköisen palvelun kautta voidaan asioida kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa internetin välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta ja palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella. Sähköisesti voi ilmoittaa lapsen hoitoaikoja, tehdä varhaiskasvatushakemuksen ja ilmoittaa lapsen esiopetukseen.

Varhaiskasvatuksen sähköiseen asiointiin pääset tästä

Sivua päivitetty 16.1.2019/mm


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi