Valikko Etsi
Palvelut / Terveyspalvelut

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalvelut löytyvät Karkkilan kaupungin sivuilta  Varhaiskasvatus ja esiopetus


Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Karviainen järjestää Karkkilan ja Vihdin asukkaille kansanterveyslain mukaiset terveydenhuoltopalvelut sekä sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut kokonaisuudessaan lukuun ottamatta lasten päivähoitoa. Terveydenhuoltopalveluja ja sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja koskevat tiedot löytyvät Karviaisen omilta nettisivuilta www.karviainen.fi  Karviaisen puhelinvaihde on 09 4258 2000.

Karkkilan sosiaali- ja terveysasema toimii osoitteessa Huhdintie 23 - 25. Terveysaseman odotettu remontti on valmistunut ja avajaisia vietettiin 20.10.2017.

Karkkilan sosiaali- ja terveysasemalla (Huhdintie 23 - 25) toimivat Karviaisen palveluiden lisäksi myös HUS-Kuvantaminen ja HUS-Laboratorio.Kuva: Lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotoille sekä mm. fysioterapiaan, laboratorioon ja röntgeniin kuljetaan tästä sosiaali- ja terveysaseman pääovesta.


Kuva: Lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotoille ilmoittaudutaan ulko-oven vieressä olevalla automaatilla, mutta aulassa on myös Neuvonta.
 Kuva: Kahvila toimii entisellä paikallaan myös remontin jälkeen. Kahvilaa pyörittää Eteva.Kuva: Neuvolapalvelut toimivat sosiaali- ja terveysaseman alakerrassa. Käynti D-sisäänkäynnistä (kartta alla).
Kuva: Vasta remontoidun sosiaali- ja terveysaseman kartasta löytyvät eri toimintojen sisäänkäynnit.


Sivua päivitetty 24.1.2018/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi