Valikko Etsi
Yrittäminen / Toimitilat

Karkkilan toimitilat

Karkkilan liike- ja toimitilat sijaitsevat pääosin kaupungin ydinkeskustassa Tammelantien, Huhdintien, Harjukadun, Keskuskadun ja Helsingintien varrella. Tarjolla on sekä pienempiä 50 – 100 m2 liiketiloja että muutama isompikin kokonaisuus. Karkkilan tiivis keskusta tekee asioinnin helpoksi, liikkeet löytyvät, sijaitsevat katutasossa ja palvelu toimii. Kaupungin sijainti muihin keskuksiin verrattuna, suosii omalla paikkakunnalla asiointia. Keskustan alueelta löytyvätkin lähes kaikki kuntalaisten tarvitsemat palvelut monipuolisesti. Teolliseen tuotantoon ja varastointiin sopivia tuotantotiloja löytyy lähinnä Pitkälän ja Keskinummen teollisuusalueelta.

Yritykset etsivät jatkuvasti Karkkilan kaupungin kautta vapaita toimitiloja. Vapaista ja vapautuvista toimitíloista voitte ilmoittaa Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluun. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä kaupungin elinkeinopalveluihin, kun olette toimitilaa vailla.

 

Vuokrataan tilava liikehuoneisto Karkkilan ydinkeskustasta, linja-autoaseman kiinteistöstä.

Karkkilan kaupunki vuokraa Karkkilan Linja-autoasema Oy:n kiinteistöstä 83 neliön liikehuoneiston osoitteesta Huhdintie 10-12, Karkkila. Huoneisto sopii liike-, myymälä ja toimistotilaksi. Huoneistossa on kolme kevyillä väliseinillä erotettua tilaa, kaksi sisäänkäyntiä ja isot näyteikkunat, jotka avautuvat linja-autoasemalle. Huoneistossa on sosiaalitilat ja minikeittiö. Huoneisto vuokrataan nykyisessä kunnossaan. Liikehuoneistossa on viimeksi toiminut Matkahuollon asiamies. Liikehuoneiston vuokra on 669,18 e /kk, sis. alv 24 %. Vuokraan sisältyy lämmitys ja vesi. Huoneisto on heti vapaana.

Tiedustelut
Karkkilan kaupunki, Tilapalvelu
Susanna Wigren-Siponen, kiinteistösihteeri
susanna.wigren-siponen(a)karkkila.fi, p. 044 7674 645
...............................................................................................

Karkkilan vapaat liike-, toimisto- ja tuotantotilat löydät tästä liitteestä.

 

 Kiehtooko teollinen historia ja ruukkiperinne yritysympäristönä?
Karkkilan kaupungilla on tarjolla hyväkuntoista toimistotilaa kaupungintalolta, Karjaanjoen varrelta ent. Högforsin ruukin pääkonttorirakennuksesta. Kts liite. 

Högfors-Ruukki

 

 Karkkilan alueen vapaita toimitiloja löydät myös oh. linkistä Kauppalehden Toimitilat-sivustolta.

 

Tiedustelut toimitilat@karkkila.fi

 

Yhteystiedot
Karkkilan kaupungin elinkeinopalvelu
Elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen 09 4258 3614, 044 553 3429
birgitta.holttinen(at)karkkila.fi

 Sivua päivitetty 20.2.2019/bh


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi