Valikko Etsi
Yrittäminen / Alihankintamessut

Karkkilan osaaminen esillä vuoden 2018 Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, tiistai 25. - torstai 27.9.2018

 

Karkkila on jälleen mukana vuoden 2018 Alihankintamessuilla. Karkkilan yhteisosastolla A 742 on Karkkilan kaupunki mukana tutulla kokoonpanolla. Osastollamme ovat karkkilalaiset alihankintayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy . Messuilla on mukana neljäskin karkkilalainen metalliyritys - Mansner Oy Hienomekaniikka, Mansnerin osasto oli C-hallissa nro 702, www.mansner.fi

Karkkilan kaupunki on osallistunut Karkkilan alihankintayritysten kanssa omalla yhteisosastolla vuotuisille Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettäville Alihankintamessuille nyt jo 20 vuotta peräkkäin.

Messuista on muodostunut vuosien saatossa teknologiateollisuuden yritysten ja heidän sidosryhmien suosittu tapaamisten ja tietojenvaihdon näyteikkuna sekä asiakkuuksien hankitaan ja ylläpitoon liittyvä tapahtuma.

Messut 2017
Vuoden 2017 Alihankintamessuilla kävi kolmen päivän aikana lähes 18.000 messuvierasta. Näytteilleasettajia oli noin 1000 ja kansainvälistä alihankintaosaamista oli paikalla 20 eri maasta. Alihankintamessuilla vieraili kansainvälisten vieraiden seassa Suomessa liikematkalla ollut Iso Britannian Kentin Prinssi Michael. Kansainvälisyyttä nähtiin myös Karkkilan osastolla, jonne pysähtyi Karkkilan yritysten palveluja tutkimaan  messuryhmiä myös Euroopan ulkopuolelta.

Messuvieraita pysähteli kunkin yrityksen ja kaupungin omissa esittelypisteissä tasaista tahtia. Osastolla vieraili yritysten omia asiakkaita ja paljon karkkilalaisia ja lähikuntien yritysten edustajia ja henkilöstöä.

Nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja karkkilalaisten yritysten aktiivinen satsaus uusiin koneisiin ja laitteisiin näytti kiinnostavan. Karkkilan osastolla palvelujen esittelyssä oli nyt ensimmäistä kertaa hyödynnetty karkkilalaisen innoplan Oy:n informaatiotaulutekniikkaa. Yritysten ja kaupungin palvelut esiteltiin osaston seinään kiinnitetyissä tv-näytöissä osoitusnäyttötekniikalla. Tässä näyttösovelluksessa tv-ruutuun ei tarvitse koskea vaan käden liikkeellä pääsi näytöstä helposti hakemaan tietoja yrityskohtaisista palveluista. Informaationäyttöihin oli aineisto asennettu ja muokattu karkkialaisen Kaartomedia Oy:n toimesta. Osaston ja esittelyaineiston visuaalisesta ilmeestä vastasi Mainosmeri.

Karkkila on eteenpäin menevä ja  tulevaisuuteen katsova teknologiateollisuuden kaupunki, jossa hyödynnetään uutta teknologiaa ja investoidaan tarpeen mukaan tuotekehitykseen, koneisiin ja laitteisiin, yhdessä ja Karkkilan monipuolisen sidosryhmäverkoston tukemana.

Lisätiedot
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, birgitta.holttinen@karkkila.fi

Tontit ja toimitilat
www.karkkila.fi-Yrittäminen

www.karkkilantontit.fi
yrittäjänkarkkila.fi 

  Kuvia syksyn 2017 messuilta

  

 Alihankintamessut Tampereella syyskuu 2017, Karkkilan osasto A 742

 

Mansner Oy Hienomekaniikka, osasto C 702

Sivua päivitetty 29.5.2018/bh


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi