Valikko Etsi
Yrittäminen / Alihankintamessut

Vuoden 2017 Alihankintamessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistai 26. - torstai 28.9.2017

 

Karkkilan kaupunki on mukana vuoden 2017 Alihankintamessuilla omalla osastollaan A 742 tutulla kokoonpanolla. Mukana osastollamme ovat karkkilalaiset alihankintayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy  .

www.alihankinta.fi

Alihankintamessuilla 2016 kävijäennätys

Alihankintamessuilla 27.-29.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa vieraili kaikkiaan 18.422 messuvierasta, tämä on näiden messujen kävijäennätys. Edellinen kävijäennätys oli 17.992 messukävijää.

Karkkilan kaupunki oli mukana messuilla uudistetulla osastolla yhdessä karkkilalaisten alihankintayritysten Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy kanssa. Karkkilan osasto löytyi tutulta paikaltaan, jossa osasto on sijainnut vuodesta 1996 alkaen.

Messujen kävijämäärän nousu huomattiin myös Karkkilan osastolla jo ensimmäisenä päivänä. Sekä uusia että vanhoja asiakkaita pysähteli osastolle tasaista tahtia, asiakkaita oli liikkeellä runsaammin kuin aikaisempina vuosina.
Karkkilan kaupungin omalla esittelytiskillä pysähtelivät tutut karkkilalaiset yritykset ja näiden henkilöstöä sekä muita teollisuuden alalla työskenteleviä. Myös Karkkilan kaupungin sidosryhmien yhteistyökumppaneita ja lähikuntien edustajia oli mukavasti liikkeellä.

Karkkilan kaupungin pisteeltä tiedusteltiin Karkkilan yleisiä kuulumisia, kysymyksiä tuli kaupungin taloudellisesta nykytilanteesta ja yritystoimipaikoista vaihdellen metalli- ja konepaja-alan yritystoiminnan tiedusteluista alihankintaverkoston palveluihin. Myös toimitila-asiat kiinnostivat. Opiskelijaryhmiä oli  liikkeellä hieman enemmän kuin viime vuosina ja näitä pysähteli myös Karkkilan osastolla. Alueemme joukkoliikenneasiat, koulut ja päivähoito kiinnostivat ja näistä keskusteltiin. Högforsin valimoperinne ja historia oli messuvierailla hyvin tiedossa. Valtatie kaksi, väylä Pori – Helsinki oli messuvierasjoukolle useimmiten hyvinkin tuttu. Pääkaupunkiseudun läheisyys ja hyvä toimitilatarjonta kiinnostivat varsinkin Uudenmaan alueen ulkopuolella sijaitsevia yrityksiä.

Karkkilan yhteisosasto löytyi A-hallista, osastolta A 742.
Yhteisosastollamme olivat mukana pitkän linjan karkkilalaiset konepajayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy sekä Karkkilan kaupunki .Alihankintamessuille osallistui myös neljäs karkkilalainen konepajayritys, Mansner Oy Hienomekaniikka. Mansnerin osasto oli perinteisellä paikallaan C-hallissa, osasto C 702. 

Lisätiedot
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, birgitta.holttinen@karkkila.fi

Tontit ja toimitilat
www.karkkila.fi-Yrittäminen

www.karkkilantontit.fi

 

  Kuvia syksyn 2016 messuilta

  

 Alihankintamessut Tampereella syyskuu 2016, Karkkilan osasto A 742

Sivua päivitetty 3.1.2017/bh


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi