Valikko Etsi

Lomatoiminta

 
Nuorisopalvelut järjestävät tavoitteellista ohjattua toimintaa myös koulujen loma-aikoina. Perinteisesti nuorisopalvelut on järjestänyt talvi- kesä ja syyslomalla alakouluikäisille leirejä tai teemapäiviä.


Talviloman päiväleiri

Nuorisopalvelut järjestävät tuttuun tapaan myös tänä vuonna talviloman ajaksi päiväleiritoimintaa 1-6 luokkalaisille. Leiri alkaa klo 9.00 Nuorisotalolla (Os. Huhdintie 23) ja päättyy nuorisotalolla klo 15.00.
Päiviin sisältyy monipuolista ohjelmaa, mutta myös ulkoilua (sään salliessa), pelailua, yhdessä tekemistä ja retkipäivän. 
Lisäksi leiriläiset saavat itse toivoa esimerkiksi leikkejä ja pelejä viikon aikana ja ne toiveet pyritään toteuttamaan mahdollisimman monipuolisesti.
Leiriviikon hinta on 30€/ leiriläinen. Hinta sisältää lämpimät ateriat, välipalat, ohjatun toiminnan sekä bussikyydin sekä sisäänpääsylipun retkelle retkipäivänä.

Leirille mahtuu maksimissaan 15 lasta. Viikkoa ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on alle kuusi.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu joko soittamalla tai tekstiviestillä vastaavalle nuoriso-ohjaajalle (perjantaihin 8.2.2019 mennessä) Tiina Tuomiselle, puh. nro 044 467 5436.
Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa ruoka -aine allergiat sekä muut mahdolliset asiat, joita ohjaajien olisi hyvä tietää. Näin toimimalla varmistamme kaikille mukavan ja turvallisen leiriviikon.Sivu päivitetty 21.1.2019/titu


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi