Valikko Etsi

Lomatoiminta

 

Nuorisopalvelut järjestävät tavoitteellista ohjattua toimintaa myös koulujen loma-aikoina. Perinteisesti nuorisopalvelut on järjestänyt talvi- kesä ja syyslomalla alakouluikäisille leirejä tai teemapäiviä.

 

Nuorisopalvelut järjestävät tuttuun tapaan myös tänä vuonna syysloman ajaksi päiväleiritoimintaa 1-6 luokkalaisille. Leiri alkaa klo 9.00 uudella Nuorisotilalla (Os. Huhdintie 23) ja päättyy nuorisotilalla klo 15.00. Päiviin sisältyy monipuolista ohjelmaa, mutta myös ulkoilua (sään salliessa), pelailua ja yhdessä tekemistä. Lisäksi leiriläiset saavat itse toivoa esimerkiksi leikkejä ja pelejä viikon aikana ja ne toiveet pyritään toteuttamaan mahdollisimman monipuolisesti.
Leiriviikon hinta on 30€/ leiriläinen. Hinta sisältää lämpimän aterian, välipalan ja ohjatun toiminnan.

Leirille mahtuu maksimissaan 15 lasta. Viikkoa ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on alle kuusi.
Ilmoittautuminen tapahtuu joko soittamalla tai tekstiviestillä vastaavalle nuoriso-ohjaajalle, Tiina Tuomiselle, puh. nro 044 467 5436. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 27.9.2018.
Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa ruoka -aine allergiat sekä muut mahdolliset asiat, joita ohjaajien olisi hyvä tietää.  Näin toimimalla varmistamme kaikille mukavan ja turvallisen leiriviikon.

Lisäksi syyslomalla järjestetään 7-9 luokkalaisille Nuorten Amazing reissu torstaina 18.10.2018 klo 16 alkaen. Kokoa 2-6 henkilön joukkue ja lähde seikkailuun ympäri Karkkilaa kävellen tai pyörällä! Matka ei ole pitkä! Lähtö tapahtuu uudelta nuorisotilalta. Kerrothan ilmoittautuessa joukkueen nimen, osallistuvat henkilöt sekä yhden puhelinnumeron tehtävien palautusta varten. Ennakkoilmoittautuminen 12.10.2018 mennessä vastaavalla nuoriso-ohjaajalle. Reissu toteutetaan yhteistyössä Karkkilan liikuntapalvelujen kanssa.

 

Sivu päivitetty 18.9.2018/titu

Ajankohtaista »

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi