Valikko Etsi
Yrittäminen / Toimitilat / Högfors-Ruukki

Högfors-Ruukissa on tarjolla 20 000 neliötä toimitilaa

Karkkilan perinteisellä ruukkialueella ydinkeskustassa Karjaanjoen partaalla on teollinen toiminta nykypäivää. Valimotuotantoa alueella ylläpitää perinteisessä valimoympäristössä vientiyritys Componenta Oyj.

Keskustan laajaa ruukkialuetta hallinnoi Oy Högfors-Ruukki Ab. Keväällä 2015 teollisuusvaihteita valmistavan SEW Industrial Gears Oy:n siirryttyä Karkkilassa Keskinummen teollisuusalueelle uusiin tilavampiin toimitiloihin vapautui ruukkialueelta monipuolista tuotanto- ja toimitilaa. Högfors-Ruukissa on parhaillaan tarjolla 20 000 neliötä monikäyttöistä toimitilaa sidosryhmäpalveluiden keskellä.

Uudelle yritykselle on tarjolla synergiaetuja monelta eri taholta. Ruukkialueella toimii sekä palvelualan yrityksiä että muita metallialan yrityksiä. Mm. Karkkilan kaupungintalo, kirjasto, yrityspalvelupiste, henkilöstöravintola, Kela ja TE-toimiston työvoimapalvelupiste, yksityinen lääkäriasema sekä ruukkimuseo Senkka museokohteineen sijaitsevat ruukkialueella.

– Olemme huolehtineet siitä, että puitteet ovat kunnossa, joten voit keskittyä ydintoimintaasi. Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisen tilan tarvitset, mahdollisuudet menestyvään yritystoimintaan Högfors-Ruukissa ovat mitä moninaisemmat.

Oy Ruukki-Högfors Ab
Asko Heino, kiinteistöpäällikkö, 050 594 2245, asko.heino@componenta.com

www.hogforsruukki.fi
 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi