Valikko Etsi
Etusivu
Ajankohtaista »

11.10.2017

Karkkilan terveysaseman remontti on valmistunut! Avointen ovien päivää vietettiin 20.10.


Karkkilan terveysaseman remontti käynnistyi pitkän suunnittelutyön jälkeen toukokuussa 2016. Remontti on valmistunut sille asetetussa aikataulussa ja nyt kaikki alkaa olla valmista! Tällä hetkellä suurin osa toiminnoista on jo alkanut uusissa tiloissa. Vielä hetken esim. vuodeosastolla ja neuvolan tiloissa tehdään kalustus- ja muuttotöitä.

Kaikki Karviaisen Karkkilan toiminnot muuttavat väistötiloista uusiin saneerattuihin ja uudistettuihin tiloihin Huhdintielle viimeistään marraskuun alkuun mennessä. Ainoastaan Karviaisen työterveyshuolto jää toimimaan kaupungintalolle.

Alueen karttaan voit tutustua täältä.

Terveysaseman avoimet ovet järjestettiin perjantaina 20.10. klo 12 - 16

Karkkilan sosiaali- ja terveysaseman avointen ovien päivää vietettiin perjantaina 20.10. klo 12 – 16. Yksiköiden vastuuhenkilöt olivat ohjaamassa vieraita uusituissa tiloissa.

Suuri tyytyväisten kaupunkilaisten joukko oli tutustumassa juuri saneeratun ja uudistetun Karkkilan sosiaali- ja terveysaseman tiloihin, tapaamassa Karviaisen henkilökuntaa ja tuttuja karkkilalaisia sekä nauttimassa kahvihetkestä käynnin lomassa!

Kuva: Lääkärien ja hoitajien vastaanotoille mennään ison aulan kautta ilmoittautumalla heti ulko-oven jälkeen olevalla automaatilla Kela-korttia, ajokorttia tai kutsukirjeen viivakoodia näyttämällä. HUS-Labissa on oma automaatti-ilmoittautumispisteensä käytävän varrella niille, joilla ei ole etukäteen varattua laboratorioaikaa. Kuvassa näkyvällä käytävällä ovat entiseen tapaan myös fysioterapian ja HUS-Röntgenin vastaanottotilat. Sosiaali- ja terveysasemalla on myös neuvonta, josta voi kysyä apua.

Lääkärien ja hoitajien vastaanotot ovat aloittaneet uusissa tiloissa

Terveysaseman vastaanottotoiminnat aloittivat uusissa remontoiduissa tiloissa maanantaina 9.10. Päiväaikainen kiireellinen vastaanotto ja kaikki lääkäreiden sekä hoitajien ajanvarausvastaanotot löytyvät nyt ison aulatilan ympäriltä.

Laboratorio, röntgen ja fysioterapia ovat jo siirtyneet uusittuihin tiloihinsa, jotka sijaitsevat entisillä paikoillaan. Fysioterapia on jo avoinna, samoin HUS-laboratorio. HUS-röntgen avautuu luultavasti 23.10. alkavalla viikolla, kun verkko-ongelmat on saatu selvitettyä.  

Uusittu kahviomyymälä on entisellä paikallaan aulassa. Kuntayhtymä Eteva jatkaa tiloissa vuokralaisena, mutta heillä on vielä kalustustyöt kesken. Etevan kahvion aloittamisesta ilmoitetaan tarkemmin lähiaikoina.Kuva: Kahvilatilat sijaitsevat edelleen ison aulan yhteydessä.

Hammashoito ja hoitotarvikejakelu toimivat jo uusissa tiloissa

Hammashoito ja hoitotarvikepalvelu toimivat jo peruskorjatuissa tiloissa entisen lääkäripäivystyksen paikalla talon keskivaiheilla. Samoin mielenterveys- ja päihdepalvelut  ovat jo muuttaneet takaisin taloon kaupungintalolta.


Kuva: Hammashuolto ja hoitotarvikejakelu sijaitsevat entisen lääkäripäivityksen tiloissa.

Neuvolatoiminnot ja perheiden palvelut muuttavat lokakuun lopulla

Äitiys- ja lastenneuvola, perheneuvola, perheiden sosiaalipalvelut ja lasten terapia- ja psykologipalvelut muuttavat uusittuihin terveysaseman alakerran tiloihin uusina toimijoina. 27.10 alkaen muuttoa tekevät kaupungintalolta sekä neuvola että kaikki perhepalveluiden toiminnat. Sen vuoksi neuvola on perjantaina 27.10. suljettuna kokonaan.


Kuva: Neuvolatoiminnot muuttavat terveysaseman alakertaan lokakuun lopulla.

Myös kotihoidon toimistot muuttavat lähiaikoina uusittuihin tiloihin sosiaali- ja terveysaseman alakertaan.

Vuodeosasto muuttaa takaisin Vihdin kirkonkylältä 23.10.

Vuodeosasto on ollut remontin ajan väistötiloissa Vihdin kirkonkylällä. Osastotoiminnot muuttavat takaisin Karkkilan uusittuihin tiloihin 23.10.

Osastolla on 22 vuodeosastopaikkaa 2 tai 1 hengen huoneissa, jotka on remontoitu ajanmukaisiksi. Jokaisen potilashuoneen yhteydessä on nyt oma tilava peseytymistilansa.

Osaston tilava päiväsali on remontoitu rakennuksen kaupungin keskustan puoleiseen päätyyn. Osastolla on myös peilisali, joka toimii jatkossa vuodeosaston monitoimitilana.


Kuva: Terveysaseman vuodeosasto siirtyy takaisin Karkkilaan entiseen paikkaansa, ajanmukaisiksi remontoituihin tiloihin.

Tiedotetta päivitetty 23.10.2017/ns


 

 

 

Tervetuloa Karkkilan kaupungin kotisivuille!

 

 

 

 

 

Karkkila Somessa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi