Valikko Etsi

Kuulutukset

Tämä on Karkkilan kaupungin virallinen sähköinen ilmoitustaulu, jossa julkaistaan kaikki kaupungin kuulutukset. Tämän lisäksi viralliset kuulutukset julkaistaan kaupungintalon ilmoitustaululla kaupungintalon 3. kerroksessa, palvelupiste Serverin sisääntuloaulassa, os. Valtatie 26 B.

‹‹ Takaisin luetteloon
Kuulutukset / Avoimet virat ja tehtävät
   
Nähtävänäolo 01.12.2017  -  14.12.2017
   

Luokanopettaja / Tuorilan koulu

Karkkila on kasvava ja kehittyvä noin 9 000 asukkaan puutarhakaupunki harjujen ja vesistöjen äärellä. Sijaitsemme valtatie 2:n varrella, puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta. Kuulumme Helsingin metropolin työssäkäyntialueeseen. Kaupungin palveluksessa työskentelee 300 rautaista ammattilaista. Arvojamme ovat mm. asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja aloitteellisuus. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja.

 

                      Haemme kaupunkiimme opetuksen palvelualueelle

 

Tuorilan kouluun luokanopettajan viransijaista ajalle 1.1.2018 – 2.6.2018.

Valittu henkilö toimii 2.luokan opettajana, mutta opetusta on myös muilla luokilla.

 

Tuorilan koulu on yksisarjainen alakoulu, jossa on myös yhdysluokkia. Arvostamme opettajalta kokemusta työskentelystä alakoulussa ja hyviä tvt-taitoja. Tehtävä mahdollisesti sisältää myös ns.”tutor”-opettajan tunteja.  

Koulussa on kokeiluna ns. ”alkuluokkatoiminta”. Yhteistyötä tehdään paljon muiden luokkien ja myös eskareitten kanssa. Edellytämme opettajalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta sekä myönteistä asennetta koulun kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaan.

 

Palkkaus määräytyy OVTES -sopimuksen mukaisesti.

 

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan otettavan tulee toimittaa itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

 

Määräaikaisessa virkasuhteessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

 

Tuorilan koulun rehtori Tomi Saikkoselle osoitettu hakemus on toimitettava viimeistään 14.12.2017  klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla tomi.saikkonen@karkkila.fi tai  postitse osoitteella Karkkilan kaupunki/Kaupungin kirjaamo, PL 50, 03601 Karkkila. Sähköpostin otsikoksi/ hakemuskuoreen merkintä ”luokanopettaja”. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Valintapäätös toimitetaan hakijoille sähköpostitse.

 

Lisätietoja antaa rehtori Tomi Saikkonen puh. 044 467 5535

 
 
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi