Valikko Etsi

Kuulutukset

Tämä on Karkkilan kaupungin virallinen sähköinen ilmoitustaulu, jossa julkaistaan kaikki kaupungin kuulutukset. Tämän lisäksi viralliset kuulutukset julkaistaan kaupungintalon ilmoitustaululla kaupungintalon 3. kerroksessa, palvelupiste Serverin sisääntuloaulassa, os. Valtatie 26 B.

‹‹ Takaisin luetteloon
Kuulutukset / Avustukset
   
Nähtävänäolo 05.12.2017  -  15.01.2018
   

Asumisneuvojatoiminta-avustukset 2018

Asumisneuvojatoimintaan tarkoitettujen avustusten hakeminen 2018 

 

Asumisneuvojatoiminnan avustuksia voidaan myöntää asumisneuvojatoimintaan, joka tukee pitkäaikaisasunnottomien, maahanmuuttajien, mielenterveyskuntoutujien, syrjäytymisuhan alaisten nuorten, perheiden ja ikääntyneiden asumista. Avustuksella tuettavan toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä ja ratkaista asumiseen liittyviä ongelmia sekä asunnottomuutta.

 

Avustusta voivat hakea kunnat, järjestöt ja yhteisöt, jotka harjoittavat tai käynnistävät asumisneuvontatoimintaa. Järjestöjen hakemuksiin on liitettävä lisäksi sijaintikunnan lausunto hankkeesta. Lausuntoa on pyydettävä 10.1.2018 mennessä. Lisätietoja avustuksesta ja sen hakemisesta löytyy ARAn sivuilta:

http://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Muut_avustukset/Avustus_asumisneuvojatoimintaan

 

Hakuaika päättyy 15.1.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa ARAn kirjaamoon kirjaamo@ara.fi määräpäivään mennessä os. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA), PL 30, 15141 Lahti. 

 

Lisätietoja ja hakemuslomake ARA 56 on saatavissa internetistä osoitteesta www.ara.fi tai rakennusvalvontatoimistosta.

  

Rakennusvalvontatoimisto

 
 
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi