Valikko Etsi

Karkkilan etsivä nuorisotyö


Karkkilan etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin.

Etsivän nuorisotyön ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa. Yhteistyön lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet ja toiveet.

Työskentely muotoutuu yksilöllisesti kunkin nuoren tilanteen mukaan. Yksilöohjauksen alkuvaiheessa nuoren tilanne kartoitetaan ja asetetaan tavoitteita yhdessä työskentelylle. Työskentely nuoren kanssa voi olla esimerkiksi keskustelua, neuvontaa, rinnalla kulkemista ja nuoren tutustuttamista eri palveluihin.

 

Etsivän nuorisotyön ilmoituksen voi tehdä soittamalla tai laittamalla sähköpostia.  

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Mika Lätti, etsivä nuoriso-ohjaaja

p. 044 467 5442, mika.latti(a)karkkila.fi

Erja Pesu, etsivä nuoriso-ohjaaja

p. 044 544 6390, erja.pesu(a)karkkila.fi

 

Karkkilan etsivä nuorisotyö tarjoaa kimppakyytejä te-toimistoihin!

Karkkilan etsivä nuorisotyö aloittaa uuden toimintamallin tarjoamalla alle 29-vuotiaille karkkilalaisille nuorille kuljetuksen te-toimistoon. Jos olet jäänyt työttömäksi ja ensimmäinen ilmoittautuminen on tekemättä tai tarvitset muuten TE-toimiston henkilökohtaista asiakaspalvelua, on kimppakyytijärjestely sinua varten. Voit ottaa yhteyttä Mika Lättiin p. 044 467 5442 tai Erja Pesuun p. 044 544 6390 ja ilmoittautua kimppakyytiin. Paikkoja kyydityksessä on neljälle, ja kyyti järjestetään tarpeen mukaan.

 

Sivu päivitetty 19.1.2017/ak


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi