Valikko Etsi
Karkkila / Karkkipäivät

 

Karkkipäivät Karkkilassa 8.-9.2.2019

 

Me karkkilalaisethan kyllä tiedämme, kuinka paljon hyvää meillä täällä on, minkä päälle voimme rakentaa tulevaisuuden kasvua.  Idearikkaat ja energiset karkkilalaiset yhdistysaktiivit järjestävät huikeita tapahtumia ympäri vuoden, karkkilalaisurheilijat saavuttavat menestystä pitkin poikin Suomea sekä maamme rajojen ulkopuolella, paikalliset yritykset ovat kasvuvauhdissa ja ovat kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja osaavan työvoimaan hankintaan. Upea luonto, hienot harrastusmahdollisuutemme, laadukkaat koulumme ja viihtyisä ympäristömme.

 

Karkkilan ensimmäiset Karkkipäivät!

Karkkilan kaupunki järjestää Karkkipäivät helmikuussa. Päivien tavoitteena on tuoda esiin Karkkilan monipuolista palvelutarjontaa ja vahvistaa kaupungin kiinnostavuutta. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille. Tapahtumapaikkana on Konepajahalli Valurinkadulla, kaupungintalon alakerrassa. Tapahtuma on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa säännöllisesti, jolloin kaupungilla on vuosittain kaksi päätapahtumaa; Rautapäivät kesällä ja Karkkipäivät talvella.

Karkkipäivät rakentuu perjantain 8.2. klo 13 - 18.30 Kasvuseminaarista sekä lauantain 9.2. klo 10 - 17 messutapahtumasta. Kasvuseminaari käynnistää Karkkilan kasvuohjelman 2019 - 2021 laadinnan sekä Karkkilan mainetyön. Lauantain messutapahtuma kokoaa yhteen Karkkilan palveluita ja harrastusmahdollisuuksia sekä alueen tapahtuma- ja juhlapalveluita. Karkkipäivien tapahtumat taltioidaan kaupungin Youtube-kanavalle.

Kasvuseminaari perjantaina 8.2.
Seminaarin avaa klo 13 Kuntaliiton tuore toimitusjohtaja Minna Karhunen. Lisäksi seminaarissa kuullaan Vantaan elinkeinojohtaja Jose Valannan kokemuksia Vantaan elinvoima- ja vetovoimaohjelman valmistelusta, Karkkilan kaupunginjohtaja Tuija Telénin esitys kasvuohjelmasta ja mainetyöstä sekä Visit Tampere Oy:n johtaja Perttu Pesän puheenvuoro Tampereen tapahtumatoiminnan kehittämisestä. Seminaarissa järjestetään myös kaksi paneelikeskustelua, toisessa kuullaan paikallisten yritysten ja toisessa kaupungin päättäjien ajatuksia Karkkilan kasvun edistämisestä. Seminaarin juontaa Kirsi Alm-Siira.

Kasvuseminaari päättyy klo 17. Sen jälkeen palkitaan vuoden 2018 karkkilalainen sekä menestyneitä urheilijoita ja kulttuurihenkilöitä.

Ilmoittautumisia Kasvuseminaariin otetaan vastaan 25.1.2019 asti sähköisesti tästä linkistä tai puhelimitse kaupungin palvelupiste Serverissä, 09 4258 3755.

Lauantain 9.2. messujen näytteilleasettajien ja esiintyjien ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä, joten kaupunki toivoo messuista kiinnostuneiden ottavan rohkeasti yhteyttä. Osana messuja on juhla-, kokous- ja matkailupalveluyrittäjien Meidän Juhlat – tapahtuma. Messuilla järjestetään myös erilaista ohjelmaa, ja lapsille on oma puuhapiste. Messupäivän sisällöstä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Myös perjantain Kasvuseminaariin voivat näytteilleasettajat tuoda omia palveluesitteitä ja rollupmainoksia (esitteet tuotava pe 8.2. klo 10 mennessä).

 Karkkipäivien näytteilleasettajaksi voit ilmoittautua tästä linkistä 18.1. mennessä.

Karkkilan kaupunki toivottaa kaikki entiset, nykyiset ja tulevat karkkilalaiset sekä alueen toimijat lämpimästi tervetulleeksi mukaan Karkkipäiville rakentamaan tulevaisuuden Karkkilaa.

Lisätiedot

Kasvuseminaari
Tuija Telén
kaupunginjohtaja
p. 040 801 6009

Messut
Birgitta Holttinen
elinkeinosihteeri
p. 044 553 3429

Ajo-ohje


 Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi