Valikko Etsi

Elokuvakerho Kino Iglu

Elokuvakerho Kino Iglu ry järjestää elokuvanäytöksiä Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4) lauantaisin klo 16. Elokuvat näytetään 35-milliseltä filmiltä ja jokaisella elokuvalla on esittelijä. Uutuuselokuvia näytetään nykyformaatilla yhteistyössä Kinotourin kanssa.

Kino Iglu järjestää elokuvanäytöksiä myös kouluissa ja kehitysvammaisten toimintakeskuksissa 35-millisellä Portacine 35X-2 – projektorilla.

Suuri osa Kino Iglun henkilökunnasta on karkkilalaisia nuoria. Aktiivisimmat nuoret pääsevät vuosittain osallistumaan talkoolaisina Sodankylän elokuvajuhlille. Kino Iglu tukee karkkilalaisia nuoria myös heidän animaatio – ja elokuvaprojekteissaan.

Kino Iglun yhteistyökumppaneita ovat mm. Karkkilan kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Ruukinpaja ja Werstas, Lukeva ry, työväenopisto ja Sodankylän elokuvajuhlat.

 
Kino Iglulla omat nettisivut

Elokuvakerho Kino Iglun omat nettisivut ovat avautuneet osoitteesta www.kinoiglu.fi. Sieltä löytää tietoa elokuvakerhon ajankohtaisista tapahtumista ja historiasta. Sivuilta voi myös varata liput Kino Iglun elokuvanäytöksiin. Nettisivut on tehnyt Ruukinpajan Otto Rissanen ja englanninkielisen käännöstyön Sami Hämäläinen.

Sivuilta voi varata liput Kino Iglun elokuvanäytöksiin seuraavasti:
1.       Mene osoitteeseen www.kinoiglu.fi
2.       Klikkaa näytökset
3.       Klikkaa elokuvan nimi
4.       Varaa liput.


Elokuvakerho Kino Iglu järjestää elokuvafestivaalit 23. -29.10.2017 Karkkilassa

Elokuvakerho Kino Iglu järjestää elokuvafestivaalit 23. -29.10. Karkkilassa. Ohjelmisto keskittyy erityisesti Karkkilaan liittyviin elokuviin ja tekijöihin. Kaikille tutun Aki Kaurismäen elokuvien lisäksi nähdään tuotantoa mm. Liisa Helmiseltä, Mia Halmeelta ja Veikko Niemiseltä.

Festivaaliviikolla pääsee katsomaan elokuvia mm. Sundströmin puutarhassa ja Karkkilan autohuollossa, missä nähdään Risto Jarvan Bensaa suonissa, unohtamatta perinteistä Karkkilasalia, jossa esitetään useita elokuvia, kuten Liisa Helmisen dokumentti Matka jatkuu.

Yhteistyössä Lukeva ry: n kanssa näytetään Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin Tokasikajuttu, joka jatkaa euroviisuedustaja Pertti Kurikan nimipäivien uran dokumentointia. Yhteistyö Sodankylän elokuvajuhlien kanssa jatkuu Mikko Niskasen elokuvalla Pojat ja Matti Ijäksen Räpsyllä ja Dollyllä festivaalilauantaina Karkkilasalissa.  Pitkien elokuvien lisäksi nähdään sarja nuorten ja ammattilaisten lyhytelokuvia, joissa on myös vahva uusmaalainen edustus.

Myös mielenkiintoisia esittelijävieraita ja esiintyjiä on luvassa festivaaliviikolla. Kahvila Pakarin festivaaliklubilla kuullaan lauantai-iltana näyttelijä Antti Reinin ja jazzkokoonpano Uksila-Sauros-Saastamoisen musisointia.

Maksullisten yleisönäytösten lisäksi on tarjolla elokuvia koululaisille, lapsille ja eläkeläisille sekä Karkkilassa että Vihdissä.

Elokuvafestivaalit järjestetään yhteistyössä nuoriso – ja kulttuuritoimen, työväenopiston, Lukeva ry:n, mediapaja Werstaan, Ruukinpajan, Lyhty ry:n, Kinotourin ja Sodankylän elokuvajuhlien kanssa. 

Lisätietoa Kino Iglun elokuvafestivaaleista löytyy juuri avatuilta nettisivuilta http://festarit.kinoiglu.fi


Sivua päivitetty 13.9.2017/ns
 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi