Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus ja esiopetus / Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

Sähköisesti voi ilmoittaa lapsen hoitoaikoja, tehdä varhaiskasvatushakemuksen ja ilmoittaa lapsen esiopetukseen. Palvelun kautta voidaan asioida kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa internetin välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta ja palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella.

Varhaiskasvatuksen sähköiseen asiointiin pääset tästä

Ohje hoitoaikojen sähköiseen ilmoittamiseen

Varhaiskasvatuksen johtajat tavoitat sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fiHoitoaikojen ilmoittaminen

Lapsen hoitopäivät/ajat ilmoitetaan 1.10.2016 lähtien sähköisesti lapsen varhaiskasvatusyksikköön. Hoitopäivät/ ajat on ilmoitettava viimeistään edellisen viikon maanantaina klo 12 mennessä. Tämän jälkeen tietoja ei enää voi sähköisesti muuttaa, vaan varattu peruuttamaton käyttämätön päivä kuluttaa hoitotunteja varauksen mukaisesti. Ilmoitetut tunnit eivät saa ylittää sijoituspäätöksessä sovittujen tuntien määrää.

Muusta syystä kuin sairaudesta johtuvasta poissaolosta teidän tulee ottaa yhteyttä hoitopaikkaan viimeistään kahta vuorokautta aikaisemmin. Huoltajien tulee ilmoittaa supistetun toiminnan ajaksi (koulujen loma-ajat) varattu hoitoaika kuukautta aikaisemmin.

 

Haku paperilomakkeella

Paperisia hakemuslomakkeita ja lisätietoja saa varhaiskasvatuspalveluista osoitteesta Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA. Hakemuksen voi myös postittaa osoitteella: Karkkilan kaupunki /Varhaiskasvatuspalvelut, PL 50, 03601 KARKKILA. Hakemus voidaan toimittaa myös Karkkilan kaupungintalolle, palvelupiste Serveriin. Serveri on avoinna arkisin klo 9 - 12 ja klo 13 - 15.
Lisätietoja antavat varhaiskasvatusyksikön johtajat. Päivähoitohakemus

Sivua päivitetty 29.5.2019/mv


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi