Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Työväenopistolla ukeillaan ja lauletaan yhdessä. Luennoitsijavieraaksi saapuu erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

18.11.2019

Työväenopiston kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jollei toisin ole mainittu. Ilmoittautua voi osoitteessa www.opistopalvelut.fi/karkkila tai opiston toimistoon, puh. 044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi

Ukeillaan yhdessä!
Lauantaina 23.11. klo 15 – 16 Nyhkälän koulun ruokalassa järjestetään kaikilleavoin yhteissoittotilaisuus, jossa ukeillaan yhdessä. Tilaisuus on tarkoitettukaikille ukulelen soittajille, olet sitten soittanut kauan tai vasta haaveiletukulelen soitosta. Erkki Kuuttilan vetämään yhteissoittotilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Lauletaan yhdessä!
Keskiviikkona 27.11. klo 17 – 18 Nyhkälän koulun ruokalassalauletaan yhdessä. Työväenopiston järjestämää yhteislaulutilaisuutta isännöivätlaulutaidottomien kuorot yhdessä ohjaajansa Tellervo Harjanteen kanssa.Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Ikäihmisten yliopiston teemana oikeus omaan seksuaalisuuteen
Ikäihmisten yliopistossa jatketaan torstaina 28.11. klo 13 - 14.30 moninaisen ihmisyyden teemaa otsikolla Seksuaalisuus vaiettujen ja tiedostamattomien valtarakenteiden keskellä. Oikeudesta omaan seksuaalisuuteen ristiriitaistenkin keskustelujen keskellä on luennoimassa ja keskusteluttamassa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Opistotalolla (Anttilankatu 8) kokoontuvalle luennolle ei tarvita ennakkoilmoittautumista, 5 euron käteismaksu sisältää pullakahvit.

Oikeus omaan seksuaalisuuteen
Torstaina 28.11. klo 18 - 19.30 erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström luennoi ja keskusteluttaa oikeudesta omaan seksuaalisuuteen. Ennakkotiedoista poiketen luento järjestetään yhteiskoulun kirjastoluokassa (Anttilankatu 2-4). Luennolla pohditaan mm. sitä, miten seksuaaliset uskomukset ohjaavat meitä. Me too -kampanja on nostanut esiin paljon vaiettuja ja osin tiedostamattomiakin, meihin vaikuttavia kysymyksiä ja valtarakenteita. Oikeudesta omaan seksuaalisuuteen ristiriitaistenkin keskustelujen keskellä luennoi erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Luennolla on 5 euron ovimaksu, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Uskonnottomana Suomessa
Torstaina 4.12. yhteiskoulun kirjastoluokassa (Anttilankatu 2 - 4) klo 18 - 19.30 tutustutaan suomalaiseen juhlaperinteeseen uskonnon ja uskonnottomuuden näkökulmista. Minkälaista on kalenteri- tai ikäkausijuhlien viettäminen uskonnottomana? miten uskonto näyttäytyy uskonnottoman arjessa? Aiheesta luennoi Eino Huotari. Luennolla on 5 euron ovimaksu, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
Päivitetty 22.11.2019 / mr

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi