Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Oletko 16–25-vuotias? Kiinnostaako esitystaide? Tule mukaan ilmaisiin työpajoihin pe 28.6. ja ma 1.7.

28.6.2019

16–25-vuotiailla karkkilalaisnuorilla on mahdollisuus osallistua esitystaiteen projektiin kesän ja syksyn 2019 aikana. Työpajoina toteutettava opetus alkaa kesällä, jatkuu ryhmän omatoimisena työskentelynä ja toisena työpajajaksona elo-syyskuussa. Projekti huipentuu syksyllä viikonloppuleiriin Vuotinaisissa. Osallistuminen ei maksa mitään, eikä vaadi aiempaa kokemusta. Mukaan voi tulla myös vain osalle kerroista!

Ensimmäiset työpajat pidetään pe 28.6. klo 17–20 ja ma 1.7. klo 17–20. Mukaan mahtuu vielä muutama osallistuja! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Mari Rautiainen, mari.rautiainen@karkkila.fi, puh. 044 4675 452.

Työpajoissa esitystaiteen ohjaaja Teemu Päivinen kertoo esitystaiteen perusteista, mahdollisuuksista ja työkaluista: mitä kaikkea mahdollista ja mahdotonta esitystaiteella voi tehdä. Työpajavaiheen jälkeen työskentely jatkuu omatoimisesti, jolloin Teemu on ryhmän tavoitettavissa etäyhteydellä. Karkkilan päässä apuna ovat kaupungin kulttuurisihteeri Mari Rautiainen ja maahanmuuttokoordinaattori Terhi Joensuu.

Esityksen muodon ja sisällön nuoret päättävät itse. Se voi olla haastattelu tai puhelinsoitto. Tai kallioseinämän maalaus, retki, päivällinen, pimeä huone, ravit tai ravet, koulun oppitunti tai jalkapallopeli. Se voi olla flashmob, joka syttyy yhtäkkiä ja arvaamatta vain kadotakseen taas. Vaihtoehtoja on oikeastaan loputtomasti, sillä… The rule is there are no rules!

Sata ja kaksi salaisuutta on Esitystaiteen keskuksen koordinoima hanke. Karkkilassa se toteutetaan kaupungin kulttuuritoimen ja maahanmuuttopalveluiden yhteistyönä. Lisätietoja: https://www.eskus.fi/102-salaisuutta

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi