Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Viikonlopun kulttuurikattauksesta huolehtii Karkkilan musiikkikoulun tukikonsertti, jazz-ilta Tehtaan Hotellilla sekä Stand-Up-ilta Työviksellä. Tapahtumaviikko huipentuu lauantaina, kun suomirockin järkäle Popeda purjehtii konepajahallille!

11.10.2019

Uintikuljetus Rajamäen uimahallille pe 11.10. klo 17.15
Kaikille avoimet maksuttomat perjantaiuintikuljetukset Rajamäen uimahallille järjestetään perjantaisin 27.9.–29.11.2019. Lähtö linja-autoasemalta klo 17.15, paluukyyti Rajamäeltä lähtee klo 19.45. Alle 16-vuotiaiden osalta käytäntö on seuraava: Alakouluikäisillä (1.-6.lk) on oltava mukana bussissa ja uimahallissa nimetty vanhempi/muu täysi-ikäinen vastuuhenkilö. Vastuuhenkilöllä voi olla useampi lapsi vastuullaan, oman harkinnan mukaisesti. Yläkouluikäisten (7.-9.lk) tulee ilmoittautuessa nimetä vastuuhenkilö, jolla on vastuu nuoresta bussikuljetuksen ja uimahallissa olon aikana, mutta vastuuhenkilön ei tarvitse lähteä mukaan. Ilmoittautuminen kyseisen viikon torstaihin klo 15 mennessä Palvelupiste Serveriin 09 4258 3755 / palvelupiste@karkkila.fi. Ilmoittautua voi vain yhdeksi uintikerraksi kerrallaan. Bussikuljetus on maksuton, uimahallimaksun jokainen maksaa itse. Rajamäen uimahallin hinnasto löytyy uimahallin nettisivuilta.

LimaBileet PikkuLeppiksessä pe 11.10. klo 17.30–19.30
Syysloman kunniaksi taas limaillaan! Leppiksen LimaBileissä tehdään vähintään yksi lima suomalaisen Hellapoliisin SLIME - kirjan ohjeilla ja herkutellaan sen jälkeen karkeilla, sipseillä ja limuilla. Ikää pitäisi olla sen verran, että mukaan ei tarvitse omaa aikuista, vaan ryhmällä on paikan päällä yksi tai kaksi vetäjää. Sitovat ilmoittautumiset joko puotiin, sähköpostilla: puoti@pikkuleppis.fi tai Facebookissa Messengerin kautta. Hinta 20 € / ilta. Sisältää tehdyn liman, herkut, ohjeet ja opastuksen sekä hyvän mielen. Muistathan laittaa päälle sellaiset vaatteet, jotka saavat likaantua ja ottaa mukaan purkin liman kotiinkuljetusta varten.

Tanssiopisto Vinha: Voguing pe 11.10. klo 18–19.15
Tanssiopisto Vinhan lyhytopintojaksolla tutustutaan voguingin eri tyyleihin ja alalajeihin. Tunnit pidetään Nyhkälän koululla (Huhdintie 13) klo 18–19.15 seuraavasti: 11.10., 1.11., 15.11., 29.11., 13.12., 20.3.2020, 3.4., 17.4., 8.5., 15.5. Opettajana Ninni Tuovila. Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/tanssivuosi19-20/fi

Stand Up -ilta Työväentalolla pe 11.10. klo 19–21
Karkkilan Stand Up -illassa Karkkilan työväentalolla (Vihdintie 2) 11.10. esiintyy Antti Haapala, Ursula Herlin, Robert Petterson ja Tero Laine. Liput ennakkoon 18 e ja ovelta 22 e. Ennakkolipunmyynti: Lounaskahvila Rinne, Vihdintie 2 ja Frank Oy, Valtatie. Tervetuloa!

Karkkilan musiikkikoulun tukikonsertti pe 11.10. klo 19
Tervetuloa Karkkilan musiikkikoulun tukikonserttiin Karkkilasaliin perjantaina 11.10. klo 19. Konsertin juontavat Virpi Lepistö ja Kari Mäkilä, konsertin ja kahvilan tuotto menevät musiikkikoulun toiminnan tukemiseen. Konsertissa kuullaan monipuolista musiikkia, esittäjinä koulun opettajia ja karkkilalaisia muusikoita. Konsertissa kuullaan myös musiikkikoulun uutta pianonsoitonopettajaa Juhani Rantasta. Koulun oppilaista esiintyy viulisti Felix Sorainen. Liput 18 euroa, ennakkomyynti Karkkilan Aito Kulta ja Käsityökahvila. Tervetuloa kuuntelemaan musiikkia ja tukemaan karkkilalaisten nuorten musiikkikoulutusta!

Musiikkia ja hyvää ruokaa Tehtaan Hotellilla pe 11.10.
Tehtaan Hotellin Klubilla tapahtuu jälleen, perjantaina 11.10. ohjelmistossamme on "Tribuutti Nat King Colelle" suomalaisten huippu-jazzmuusikoiden tulkitsemana. Show & Dinner 55 €, varaukset 050 472 6076. Baari aukeaa klo 17.30, ruokabuffet avataan klo 18.30, konsertti n. klo 20. Mikko Mäkinen (huilut/Saksofonit/klarinetti) on useimmille tuttu huippumuusikko UMO:n riveistä. Monipuolisella osaamisellaan hän on myös kysytty vierailija muissa orkestereissa kuten Riku Niemi Orchestra ja Great Helsinki Swing band. Hän on myös soittanut useilla eri teatterilavoilla ympäri Suomen. Ape Anttila (basso/kitara) on toiminut laaja-alaisesti jazzin parissa niin basistina, kitaristina kuin tuottajana. Häntä on soittanut mm. Lenni-Kalle Taipale Groupissa sekä UMOssa. Tällä hetkellä hän vastaa myös Sibelius-Akatemian jazzosaston nuorisokoulutuksesta. Eliina Mäkiranta (piano) on Sibelius-Akatemian jazzosastolta valmistunut monipuolinen muusikko, joka on soittanut lukuisissa jazzkokoonpanoissa ja teatterilavoilla. Paraikaa hän toimii mm Anneli Saariston juhlaorkesterin kapellimestarina. Sofia Finnilä (laulu) on jazzlaulaja, jolla on monta rautaa tulessa. Voitettuaan Lady Summertime kilpailun vuonna 1999, hän on ehtinyt esiintyä solistina lukuisissa kokoonpanoissa kuten mm. UMO, Lasse Mårtenson trio ja Sofia Finnilä Septet. Nykyään hänet tunnetaan myös teatterisäveltäjänä, ja hän on säveltänyt musiikkia niin Helsingin kaupunginteatterille kuin monille teattereille ympäri Suomen.

Popeda Konepajahallissa la 12.10. klo 20
Popeda, tuo suomirokin kivijalka saapuu Högforsin Konepajahalliin la 12.10.2019. Hallin punatiilet hehkuvat jo odottaen laulantaa! Lämppäreinä Polarin Sieppari ja Suomi-ilmiö. Tapahtuman järjestää Pub Pikkupässi.Liput ennakkoon 25 €: Pub Pikkupässi, Ravintola Valuri ja Karkkilan Aito Kulta. Ovet klo 20. Showtime: TBA. K-18.

Karkkilan Latu: MTB-lenkki su 13.10.2019 klo 10
Karkkilan Latu MTB - polkaisee kaikille avoimet, matalan kynnyksen lenkit käyntiin sunnuntaisin marraskuun loppuun saakka! Tapahtuma on maksuton. Lähtö Asemanrannasta, kaukalon hujakoilta. Tästä lähdetään fiilispohjalta ajelemaan ratapohjaa pitkin Toivikkeelle, josta Ahmoon kautta torille. Tahti on rauhallinen, eikä mukaan tarvita kuin hyvää mieltä. Taukoja pidetään sopivin välein. Lenkin pituus 2-3 h ja lenkille saavat osallistua kaikki (ikäraja 10 vuotta). Reitti ja sen haastavuus katsotaan sitten porukan taitotason mukaan! Mennään ryhmässä ja ketään ei jätetä. Muista KYPÄRÄ + sään mukainen varustus, evästä ja juotavaa!

MLL:n isä-lapsi-perheliikunta su 13.10. klo 15–16
MLL:n perheliikuntaa isille ja lapsille sunnuntaisin klo 15–16 Haukkamäen koulun liikuntasalissa, osoite Vanha Turuntie 28. Liikuntakerrat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita vaan jokainen voi osallistua aina oman ehtimisensä mukaan. MLL perheliikunta toimii vertaisohjaajien vetämänä.

Heinjokelaisten syystapaaminen su 13.10. klo 11.30
Heinjokelaisten syystapaaminen Karkkilan seurakuntatalolla. Ilmoittaudu etukäteen viimeistään 7.10. klo 18. Tapahtuman järjestävät Heinjoki-Säätiö ja Karkkilan Karjalaseura.

Koripalloa: KaU vs. Namika Lappeenranta su 13.10. klo 17
Kotiavauksessa Karkkilaa vastaan asettuu Lappeenrannan NMKY. Tämä, kuten kaikki KaUden kotiottelut, pelataan sunnuntaina kello 17. Ottelu on Pub Pikkupässin isännöimä! Karkkila hävisi tiukan taiston jälkeen PeU-Basketille sarjan avausottelussa ja kotisalissa olisi aika avata voittotili. Toivottavasti kaikki fanit pääsevät siis paikalle! Myös Namika häivisi avausottelunsa, kun Rahola kävi ryöstöretkellä pistein 75–90. Lappeenrannan paras oli Aubrey Conerly (18 p / 11 lev / 6 s). Ottelussa tullaan näkemään näyttävän pelaajaesittelyn lisäksi myös uusi videomainosratkaisu. KaU-kahvio palvelee läpi ottelun! Tuotto suoraan junioreille. Liput S-etukortilla 7 euroa (norm 8 e). KaU-juniorit ja kaikki alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. KaUsikortit myynnissä 90 e / 60 e. Tervetuloa!

Kirjastogalleria: Heikki Savola – Mieli, kuvia, avoinna ma–su, 31.10. saakka
Kirjastogalleriassa on esillä 1.–31.10.2019 Heikki Savolan Non-Visible Art -näyttely "Mieli, kuvia". Kirjastogallerian näyttelyt ovat avoinna kirjaston asiakaspalveluaikoina ma-to klo 13–19 ja pe klo 10–17. Poikkeavat asiakaspalveluajat sekä näyttelyn mahdollisen aukiolon kirjaston omatoimiaikana voi tarkistaa kirjaston kotisivuilta tai asiakaspalvelusta: Tiedustelut p. 044 767 4642, kirjasto@karkkila.fi.

Aki Månsson – Väreilyä, Galleria Framille, avoinna ke-la 9.10–1.11.
Galleria Framillessa on 9.10.–1.11. esillä Aki Månssonin näyttely Väreilyä, jossa akryyli- ja öljyvärit sekä öljypastellit loistavat eri väreissä abstrakteissa maisemissa ja pelkistetyissä asetelmissa. Näyttely on avoinna ke-pe klo 10–17 ja la 10–13. "Näyttelyyn valitsemani työt läpileikkaavat taiteellisia pyrkimyksiäni vuosikymmenen varrelta. Olen intuitiivinen kuvantekijä, ja alati innostunut kokeilemaan uusia tekniikoita ja välineitä kuin vapauttaakseni esiin jonkinlaista kätkettyä kauneutta, oli sitten kyse puhtaasta abstraktiosta tai vaikkapa viitteellisestä maisemasta, figuurista tai asetelmasta. Yhteinen nimittäjä töissäni onkin aina ollut säästelemätön värimaailma. Nautin väreistä, niiden keskinäisestä leikistä, niiden nostattamista tunteista sekä puhtaasta estetiikasta. Värit ovat minulle kuin musiikkia. Olen kuvataiteilijana itseoppinut, useimmiten yritysten ja erehdysten koulima. En rajoita ilmaisuani säännöillä tai luokitteluilla, vaan luovuus edustaa minulle nimenomaan vapautta. Taiteen tekeminen ei ole minulle elinkeino, vaan elinehto. Olen pitänyt matkani varrella useita omia näyttelyitä ja osallistunut moniin ryhmänäyttelyihin. En usko koskaan tulevani valmiiksi, vaan jatkan maalaamista koska kenties se paras taulu on vielä maalaamatta. Olen maantieteellisesti helsinkiläinen (s.1976), mutta sukujuureni ovat pitkälti Karkkilassa."

Päivitetty 11.10.2019 / mr

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi