Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Järjestötilan nimikilpailu käynnissä vuoden loppuun saakka!

27.11.2019

Järjestötilan remontti on valmis – tervetuloa avajaisiin ja osallistumaan nimikilpailuun!

Yhdistysten, seurojen ja kaikkien karkkilalaisten yhteiseen käyttöön tarkoitettu järjestötila avataan Kansantalon alakerrassa (Helsingintie 54).

Avajaisia juhlittiin lauantaina 30.11. klo 10–15. Tilan avasivirallisesti Karkkilan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Satu Ahjoniemi tervehdyspuheenvuorollaan klo 12.

Mikä nimeksi järjestötilalle?
Nimikilpailu on käynnissä 31.12.2019 saakka. Ehdotukset voi lähettää sähköpostitse: mari.rautiainen@karkkila.fi, tai palauttaa lomakkeella järjestötilan ulko-oven postiluukusta. Kaikkien osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 40 euron lahjakortti vapaavalintaiseen karkkilalaiseen liikkeeseen.

Miten tilan voi varata käyttöön?
Tilavarauksia otetaan vastaan ma 2.12. alkaen. Etusijalla ovat kaikille avoimet yleisötilaisuudet sekä sellainen säännöllinen toiminta, johon kuka tahansa voi tulla mukaan. Myös kokouskäyttö ja muut yhdistysten suljetut tilaisuudet ovat mahdollisia, jos vapaita aikoja on tarjolla. Tilan käytöstä ei toistaiseksi peritä maksua. Tilavarauksia ottavat vastaan Laura Malin ja Mari Rautiainen.

Miten vielä voisin auttaa?
Tila on remontoitu käyttökuntoon syksyn aikana vapaaehtoisvoimin – suurkiitos kaikille talkoisiin osallistuneille ja tavaraa lahjoittaneille! Tilaan voi edelleen tarjota lahjoitustavaraa: erityisesti kaappeja ja komeroita kaivataan.

Varaukset ja lisätiedot: 
Laura Malin, vapaaehtoistoiminnan ohjaaja (laura.malin@vihti.fi, puh. 044 0421 613)
Mari Rautiainen, kulttuurisihteeri (mari.rautiainen@karkkila.fi, puh. 044 4675 452)

Lämpimästi tervetuloa käyttämään yhteistä tilaa!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi