Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kino Iglun kevätkausi starttaa 25.1. Anni Sinnemäki esittelee kauden ensimmäisen elokuvan, Jim Jarmuschin Patersonin Karkkilasalissa

14.1.2020

Elokuvakerho Kino Iglun kevätkausi 2020 starttaa lauantaina 25.1.2020 klo 16 Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4) Jim Jarmuschin elokuvalla Paterson (2016). Se on humoristinen ja kaunis elokuva bussikuskista ja runoilijasta nimeltä Paterson samannimisestä kaupungista. Patersonin elämä on täynnä rutiineja ja havaintoja kaupungista ja sen ihmisistä. Runoilijan vaimo Laura taas on impulsiivinen haaveilija ja uusien projektien toteuttaja. Toisiaan tukevalla pariskunnalla on Marvin-koira, joka antaa elokuvalle ratkiriemukkaan panoksensa.

Elokuvan Kino Iglussa esittelee runoilija ja Helsingin kaupungin apulaispormestari Anni Sinnemäki. Poliitikkonakin menestynyt Sinnemäki tunnetaan mm. sanoituksistaan suositulle Ultra Bra -yhtyeelle sekä runokirjoistaan Sokeana hetkenä ja Aleksis Kiven Katu.

Elokuvalippuja (9 €) ja kausikortteja (30 €) voi ostaa ennakkoon Aito Kullasta Karkkilasta. Lisätietoja: https://kinoiglu.fi/fi ja facebookissa Elokuvakerho Kino Iglu.Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi